Αγαπητοί μου φίλοι καλημέρα
Βρήκα την ευκαιρία να σας γράψω τώρα που η μαμά μου και ο μπαμπάς μου λείπουν...
Λοιπόν, αυτές τις μέρες μου συμβαίνει κάτι περίεργο. Χθες και προχθές με είχε πιάσει μια απίστευτη υπνηλία και κοιμόμουν πολλές ώρες. Ήμουν κάτω απο τα πόδια της μαμάς μου και αν δεν με ξύπναγε να πάμε για πιπι δεν σηκωνόμουν με τίποτα!
Άκουγα την μαμά μου που απορούσε και έλεγε μα καλά πόσες ώρες θα κοιμάσαι εσύ...αλλά εγώ δεν έδωσα σημασία γιατί έτσι αισθανόμουν.
Σήμερα το πρωί όμως έγινε κάτι φοβερό. Έβλεπα την μαμά μου και τον μπαμπά μου να κοιτάνε με απορία το πάτωμα και να αναρωτιούνται τί είναι αυτό!
Αμέσως η μαμά μου με πήρε αγκαλιά ( ανάσκελα ) και με έδειχνε στον μπαμπά μου λες και με βλέπαν για πρώτη φορά. Ένιωσα κάπως αμήχανα αλλά τι να κάνω που τους αγαπάω!! Και πάνω εκεί στην ωραία αγκαλίτσα ακούω την μαμά μου να λέει " έγινε γυναίκα! ".
Δέν κατάλαβα, γιατί πριν τί ήμουν άντρας?
Τελοσπάντων για να το λένε κάτι θα ξέρουν παραπάνω.
Απο εκείνη την ώρα η μαμά μου σκουπίζει το πάτωμα, αλλάζει κουβερτάκια και προσπαθεί να μου βάλει κάτι σαν βρακάκι...μα τί είναι αυτό...? ααααα είναι φαίνεται επειδή " έγινα γυναίκα ".
Κι επειδή σαν να ακούω την μαμά μου να έρχεται, σας ανακοινώνω μετά απο κάποιες μέρες μην με πλησιάζεται και πολύ αρσενικοί μου φίλοι γιατί ο μπαμπάς μου θα σας διώχνει και δεν το θέλω καθόλου αυτό!
Φιλάκια πολλά φιλαράκια μου