Μια ιστορία,ένας έρωτας,αναμένεται να ξεκινήσει!

Spyros-Akita

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2016
356
783
27
Θα ανεβασω μην μου αγχώνεστε!!!!!! Περιμενω να μπω απο το αλλο λαπτοπ,γιατι απο αυτο εδω οταν τις ανεβαζω χανονται μετα απο 1 2 μερες...!!! Πρεπει να εξοικειωθω λιγο με την καμερα,γιατι ουτε τον εαυτο μου δεν βγαζω εγω...χαχαχα

• Like
Reactions: noni_papa

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Λοιπον αφηστε τα σαπια κ τις τυπικουρες!
Απτο πρωι μπαινω,βγαινω,ξαναμπαινω,ξαναβγαινω...απαιτω εξιλεωση για όλον αυτόν τον κοπο (κ δεν αναφερομαι καν στην ψυχικη οδυνη της ανυπομονησιας)

Δε ξηγιεσαι ωραια Σπυρακο!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Αφρατουλα ειναι η σκατουλα!
....οτι πρεπει για ζουπηγμα...!!!

Μου λλλεειιιππποοουυυνννν τα κκοουυττταααββββιιιαααααααα!:cry::cry::X3::X3::ROFLMAO::ROFLMAO:

Να την χαρεις οσο προλαβαινεις!
Κ να την δεις να την καμαρωσεις να γινεται ενα μεγαλο στιβαρό περήφανο σκυλι που σφύζει απο ζωη κ υγεία!

• Like
Reactions: Spyros-Akita

Spiros_Sersey

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2017
184
618
57
Ζωγράφου
Αφρατουλα ειναι η σκατουλα!
....οτι πρεπει για ζουπηγμα...!!!

Μου λλλεειιιππποοουυυνννν τα κκοουυττταααββββιιιαααααααα!:cry::cry::X3::X3::ROFLMAO::ROFLMAO:

Να την χαρεις οσο προλαβαινεις!
Κ να την δεις να την καμαρωσεις να γινεται ενα μεγαλο στιβαρό περήφανο σκυλι που σφύζει απο ζωη κ υγεία!
Ναι εεεε;;;
Να σου στείλω μία φώτο με τα πόδια μου από γόνατο και κάτω; Και είμαι στην αρχή ακόμα.

• Like
Reactions: Μαρια&Ηρα

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ναι εεεε;;;
Να σου στείλω μία φώτο με τα πόδια μου από γόνατο και κάτω; Και είμαι στην αρχή ακόμα.
Περνανε κ αυτά κ τελειωνουν κ ερχεται η ωρα που τα αναπολείς...

Εχω κατι παλιες φορμες με τοσες τρυπες πανω τους πιο πολυ φέρνουν σε σουρωτήρι παρα φορμα (με πέρναγε για θήραμα)
Μου λεει η μανα μου να τις πεταξω πια χωρο πιανουν
Κ απανταω "ΜΜΜΗΗΗΗΗ ειναι αποταν ηταν η Ηρα κουταβι"
Ενθυμια :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Εχω επισης τουφα απτην ουριτσα της (την πρώτη φορα που της την κουρεψα,την κανω στρογγυλη σαν πον-πον),τα πρωτα της δοντακια (οσα δε καταπιε),κ αποτύπωμα απτο πατουσακι της (το βουτηξα σε μελανι κ τοχω σε χαρτι,κ σε νωπο τσιμεντο που καναμε κατι εργασιες στον εξωτερικο διαδρομο-κ εχω πει οταν με "αφησει" θα παω να το κανω τατου μαζι με την μουριτσα της)

Σπυρο κ συ να τα κρατήσεις!
Κ βιντεο,τραβα πολλα βιντεο
Μετανιωνω που δεν εχω περισσοτερα αποταν ηταν κουταβι

Spyros-Akita

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2016
356
783
27
Περνανε κ αυτά κ τελειωνουν κ ερχεται η ωρα που τα αναπολείς...

Εχω κατι παλιες φορμες με τοσες τρυπες πανω τους πιο πολυ φέρνουν σε σουρωτήρι παρα φορμα (με πέρναγε για θήραμα)
Μου λεει η μανα μου να τις πεταξω πια χωρο πιανουν
Κ απανταω "ΜΜΜΗΗΗΗΗ ειναι αποταν ηταν η Ηρα κουταβι"
Ενθυμια :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Εχω επισης τουφα απτην ουριτσα της (την πρώτη φορα που της την κουρεψα,την κανω στρογγυλη σαν πον-πον),τα πρωτα της δοντακια (οσα δε καταπιε),κ αποτύπωμα απτο πατουσακι της (το βουτηξα σε μελανι κ τοχω σε χαρτι,κ σε νωπο τσιμεντο που καναμε κατι εργασιες στον εξωτερικο διαδρομο-κ εχω πει οταν με "αφησει" θα παω να το κανω τατου μαζι με την μουριτσα της)

Σπυρο κ συ να τα κρατήσεις!
Κ βιντεο,τραβα πολλα βιντεο
Μετανιωνω που δεν εχω περισσοτερα αποταν ηταν κουταβι
Πολύ όμορφα αυτά!! Έχω σκοπό να μην την αφήσω σε ησυχία..Θα κρατήσω ότι υλικό και αυλο μπορώ!!!!

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Καλως ορισε και επισημα η μικρη Σπυρο,πολυ ομορφη ! Απο οτι βλεπω δεν εχει και white collar,ε; Φαινεται και αρκετα σκουροχρωμη,πιστευω και μακαρι να εχει μια πολυ καλη εξελιξη και συμβιωση μαζι σου ! Να την χαρεις οπως αγαπας !

υ.γ. Μπορεις να ανεβαζεις τις φωτος σε site οπως το imgur.com,χωρις να τις κανεις publish,και μετα απλως τις κανεις drag&drop εδω,χωρις να χρειαζονται url,κτλ.

• Like
Reactions: Spyros-Akita

Spyros-Akita

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2016
356
783
27
Καλως ορισε και επισημα η μικρη Σπυρο,πολυ ομορφη ! Απο οτι βλεπω δεν εχει και white collar,ε; Φαινεται και αρκετα σκουροχρωμη,πιστευω και μακαρι να εχει μια πολυ καλη εξελιξη και συμβιωση μαζι σου ! Να την χαρεις οπως αγαπας !

υ.γ. Μπορεις να ανεβαζεις τις φωτος σε site οπως το imgur.com,χωρις να τις κανεις publish,και μετα απλως τις κανεις drag&drop εδω,χωρις να χρειαζονται url,κτλ.
Ευχαριστώ πολυ φίλε!!! Η μικρή,από την μέρα που γεννήθηκε Είναι πολύ σκούρα, μάλιστα η μανα της ειναι red sesame. Αναμένεται αρκετά κοκινωπη..Απομενει να δούμε την εξέλιξη της, για την οποία είμαι πολύ αισιόδοξος!!!

• Like
Reactions: Beyond Wonderland