Συγγνωμη....αυτο ηταν ολο κ ολο?
Προσυπογράφω!Να τη χαίρεσαι και καλά αποτελέσματα! Τι γίνεται με τις φωτο;
Ναι εεεε;;;Αφρατουλα ειναι η σκατουλα!
....οτι πρεπει για ζουπηγμα...!!!
Μου λλλεειιιππποοουυυνννν τα κκοουυττταααββββιιιαααααααα!
Να την χαρεις οσο προλαβαινεις!
Κ να την δεις να την καμαρωσεις να γινεται ενα μεγαλο στιβαρό περήφανο σκυλι που σφύζει απο ζωη κ υγεία!
Περνανε κ αυτά κ τελειωνουν κ ερχεται η ωρα που τα αναπολείς...Ναι εεεε;;;
Να σου στείλω μία φώτο με τα πόδια μου από γόνατο και κάτω; Και είμαι στην αρχή ακόμα.
Πολύ όμορφα αυτά!! Έχω σκοπό να μην την αφήσω σε ησυχία..Θα κρατήσω ότι υλικό και αυλο μπορώ!!!!Περνανε κ αυτά κ τελειωνουν κ ερχεται η ωρα που τα αναπολείς...
Εχω κατι παλιες φορμες με τοσες τρυπες πανω τους πιο πολυ φέρνουν σε σουρωτήρι παρα φορμα (με πέρναγε για θήραμα)
Μου λεει η μανα μου να τις πεταξω πια χωρο πιανουν
Κ απανταω "ΜΜΜΗΗΗΗΗ ειναι αποταν ηταν η Ηρα κουταβι"
Ενθυμια
Εχω επισης τουφα απτην ουριτσα της (την πρώτη φορα που της την κουρεψα,την κανω στρογγυλη σαν πον-πον),τα πρωτα της δοντακια (οσα δε καταπιε),κ αποτύπωμα απτο πατουσακι της (το βουτηξα σε μελανι κ τοχω σε χαρτι,κ σε νωπο τσιμεντο που καναμε κατι εργασιες στον εξωτερικο διαδρομο-κ εχω πει οταν με "αφησει" θα παω να το κανω τατου μαζι με την μουριτσα της)
Σπυρο κ συ να τα κρατήσεις!
Κ βιντεο,τραβα πολλα βιντεο
Μετανιωνω που δεν εχω περισσοτερα αποταν ηταν κουταβι
Ευχαριστώ πολυ φίλε!!! Η μικρή,από την μέρα που γεννήθηκε Είναι πολύ σκούρα, μάλιστα η μανα της ειναι red sesame. Αναμένεται αρκετά κοκινωπη..Απομενει να δούμε την εξέλιξη της, για την οποία είμαι πολύ αισιόδοξος!!!Καλως ορισε και επισημα η μικρη Σπυρο,πολυ ομορφη ! Απο οτι βλεπω δεν εχει και white collar,ε; Φαινεται και αρκετα σκουροχρωμη,πιστευω και μακαρι να εχει μια πολυ καλη εξελιξη και συμβιωση μαζι σου ! Να την χαρεις οπως αγαπας !
υ.γ. Μπορεις να ανεβαζεις τις φωτος σε site οπως το imgur.com,χωρις να τις κανεις publish,και μετα απλως τις κανεις drag&drop εδω,χωρις να χρειαζονται url,κτλ.