Γιατί θεωρώ την σειρά αυτή (GSD, Lab, Spaniel etc) ένα trick, και είναι και πιο ακριβά απο το RC Adult, που γνώμη μου η απλή είναι καλύτερη σε συστατικά. Το RC GSD έχει σαν κύριο συστατικό το ρύζι... Ο μόνος λόγος που το πήρα ήταν ότι ήθελα να αλλάξω τροφή να βρω μια που θα την τρώει χωρίς να βάζω γιαούρτη, κονσέρβα, γάλα κτλ, επίσης είχε πολύ glucosamine το οποίο θα ήθελα να έχει η τροφή που θα πάρω.Γιατι να μην παρεις το german shepherd παλι αφου της αρεσε?![]()
Δεν έχω δοκιμάσει ACANA, τόσο καιρό την τάιζα Techni-cal bone&joint το οποίο ήμουν ευχαριστημος απλά έπρεπε κάθε φορά να βάζω 3-4κομματάκια κονσέρβα και να τα πλάθω για να τα φάει. Ωραίο τρίχωμα (αν και μαδάει κατα την άποψη μου πολύ), τα κόπρανα μεγάλα αλλά κανονικά (μια φορά την ημέρα μου έκανε), πολύ καθαρή οσμή στόματος και πάντα γεμάτη ενέργεια. Με την RC GSD έχω προσέξει πως συνεχίσει να κάνει της ανάγκη της μια φορά την ημέρα αλλά είναι σχεδόν τα μισά απο πριν, δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό. Επίσης η τροφή της RC μυρίζει έντονα... γιαυτό νομίζω κιόλας ότι τα προτιμάει απο τα Tecni-Cal
ACANA βρήκα προμηθευτή κοντά στο σπίτι μου, νάστε καλά γιατί αν δεν είχα διαβάσει το θέμα αυτό δεν θα το μάθαινα. ACANA Adult 18kg σε πολύ χαμηλότερη τιμή του RC Adult 15kg! Απλά το μόνο που με βάζει σε σκέψεις είναι ότι βλέπω ότι έχει μεγάλο ποσοστό πρωτείνης σε σχέση με τα άλλα. Ας μου πει κάποιος τα υπέρ-κατά σε αυτό ή ας μου δώσει link αν υπάρχει καλύτερα.
Όσο το ψάχνω χάνομαι όλο και περισσότερο. Αν έτρωγε τα Techni-cal όπως ήταν δεν θα τα άλλα με τίποτα αλλά αυτές οι κονσέρβες, πολύ αηδία βρε παιδιά. Μια κονσέρβα 1.200kg μου κρατάει για σχεδόν 4μέρες, όποτε την ανοίγω βλέπω κι άλλο νερό, τι στο καλό είναι πια εκεί μέσα?