Πρόσκληση... Προς τα "σιωπηλά" μέλη...














kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
να πω? να πω και εγω?? χιχιχιχ!!

Εγω γραφτηκα στο φορουμ ενα χρονο πριν αρχισω να το λαλαω και γω.. εμπαινα αραια και που και παρακολουθουσα.. ο λογος που δεν εγραφα ειναι γιατι ημουν γραμμενη σε αλλα και "ενεργη" και τα θα τα εκανα αχταρμα!.. παρ'ολαυτα οταν ειχα καποια απορια εμπαινα να τσεκαρω γνωμες σε σχτικα θεματα.. οταν αποφασισα να γραφω εδω, ειναι καθαρα και μονο γιατι λεμε τα πραγματα με το ονομα τους - μπορουμε να συζηταμε για τον πνιχτη χωρις να θεωρειτε οτι εισαι βασανιστης ζωων (πολυ σημαντικο!), οτι λεμε μαρκες τροφων φαρμακων κτλ.. οτι δλδ ειναι πιο ανοιχτη η κοινωνια εδω.. παρα να στελνει ο ενας στον αλλον πμ.. και οτι υπααρχει κινηση .. εχω παραμεινει και σε ενα αλλο φορουμ ακριβως για τους ιδιους λογους - εκτος απο την κινηση..
Ειμαι στα σκυλοφορουμ 4 με 5 χρονια.. ο λογος που "παραταω" τα προηγουμενα ειναι για δεν ειμαι ευχαριστημενη η απλα τα θεματα δεν ανανεωνονατι και βαριεμαι γιατι δεν υπαρχει ποικιλια θεματων... Απο την στιγμη που μπηκα εδω μεσα δεν το βουλωσα.. ειμαι λαλιστατη.. και βλακεια να ειναι αυτο που θα πω θα το πω - καλα αυτο το ειχα παντα - ε και ? τι εγινε? αν δε ρωτησω δεν θα μαθω και δεν θα γινω καλυτερη.. σε γενικες ειμαι ευχαρσιτημενη με τα ατομα τα οποια μιλαω εδω μεσα και με βοηθανε και ελπιζω να εχω εστω και ελαχιστα να βοηθησει και εγω...
Οσον αφορα τα "εμπειρα" μελη.. ολοι αθωοι μεχρι αποδειξεως του εναντιου.. δλδ και που ξερεις "εσυ" τι ειμαι εγω επειδη εχω 3.000 λιγοτερα ποστ απο "εσενα", σε κανει πιο εμπειρο απο μενα.. ξερω ανθρωπους οι οποιοι ειναι σκυλοι - δλδ και ξερουν απο σκυλια τοσο καλα οσο τον εαυτο τους αλλα δεν εχουν ιδεα απο τεχνολογια ναι και? .. αλλα και παλι η γνωση ποτε δεν σταματα.. Οκ θα δεχτω να με διορθωσουν οπως μπορει να διορθωσω και εγω.. η αναιδεια ειναι κατι που μου την δινει αλλα απανταω, πλεον δε μασαω.. παλιοτερα κλεινομουν στο καβουκι μου και με επιαναν στα ψυχολογικα μου.. δεν θεωρω καθολου λαθος ενα νεο μελος να μπει να ρωτησει ακομα και αν ειναι μπαρουφα θεωρω λαθος να τον παρουν απο τα μουτρα.. επειδη απο μια λαθος διατυπωση κριθηκε ολοκληρη προσωπικοτητα!! και για αυτο το λογο λακιζουν, και ειναι κριμα γιατι ισως βοηθουσαμε μια ψυχη που επεσε σε ασχετο .. Πραγμα το οποιο επαθα και εγω εδω.. σε πρωτα ποστ (αλλα χεχε! σκασιλα μου, μαθημενη πλεον απο φορουμ... ) και βεβαια εχω συμπαθειες απο εδω μεσα.. και αντιπαθειες επισης ειναι κατι που συμβαινει και στην αληθινη ζωη - θεωρω φυσιολογικο. και δεν περιμενω να με συμπαθουν ολοι - σιγουρα σε καποιους θα τους την σπαω.. (sorry παιδια..)
Εν κατακλειδι.. περναω παρα πολυ ωραια εδω μεσα!! γιουχου!! βρισκω καλη παρεα τις ωρες που βαριεμαι στο μαγαζι και πληροφοριες οταν ψαχνω.. δεν εχω κανενα παραπονο οτι καποιο ποστ μου δεν απαντηθηκε η οτι με "εγραψαν".. αν νιωσω οτι δεν μου απαντησε καποιος θα επαναλαβω με κεφαλαια γραμματα..
Καλη συνεχεια!!!
 












admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Off forum ήταν και δεν προλαβαίνουμε να στήσουμε ανταγωνιστικό photoforum.

Ας ανοιχθεί ένα θέμα που να συνδέεται, έστω και με το σκύλο.

Ευχαριστούμε!
 














Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU