Νομίζω είναι καιρός να σας συστήθουμε,είμαι η Ιωάννα,και ο κολλητός μου ο Ράμπο,Μαλτέζ 10 μηνων πλέον.Χρωσταμε πολλά σε αυτό το φόρουμ,καθώς για καλή μου τύχη το ανακάλυψα πολλά χρόνια πριν,όταν ακόμα συγκατοικούσα με τον αδερφό μου και το Γερμανικό Ποιμενικό του.Εδω έμαθα για τα puppy mills,τους byb και τους επίσημους εκτροφείς.Στο θέμα της εκπαίδευσης πάλι βρήκα πολλές χρήσιμες συμβουλές,κι επισης έβγαλα τα μάτια μου να διαβάζω και να βλέπω σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο.Το αποτέλεσμα είναι ένα υγιές πλάσμα,σωματικά και ψυχικά(έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας στην εκπαίδευση ακόμα βέβαια).Καθότι είναι σκύλος "καραντινατος"(ήρθε στο σπίτι μας λίγο πριν το ολικό lockdown)περάσαμε μια περίοδο με isolation distress(από δικό μας λάθος που δεν τον αφηναμε μόνο από την πρώτη μέρα)Ευτυχώς όμως,είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου για να δουλέψουμε σωστά και τώρα πια να μένει για ώρες μόνος του,αραχτός και να κοιμάται,χωρίς να βγάζει κιχ.Ειναι αξιοθαύμαστο το ποσό πιο ωραία είναι η ζωή με αυτό το πλάσμα.Κι ας χτυπάει το ξυπνητήρι μία ώρα νωρίτερα τα πρωινά!Το λουκούμι λοιπόν,που λατρεύει να κυλιεται στα χώματα και να τρέχει εκεί που σκάει το κύμα,σαν την Πάμελα στο Baywatch!
Attachments
-
98 KB Προβολές: 32