Σκυλί και παιδί ...

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Συστήσανε στην φίλη μου έναν πολύ σοβαρό εκτροφέα για Κινγκ Τσαρλς Καβαλίερ. Θα μιλήσει μαζί τους, και θα με ενημερώσει, και θα σου μεταφέρω τα καθέκαστα.

Στην επόμενη συνάντηση για μασαμπούκες, να έρθετε κι εσείς, μην είμαι ο μόνος που κουβαλάω παιδιά μαζί μου!!!

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
zoofilia-klp.blogspot.com
αφου μιλησαν οι ιδικοι εμεις το μονο π μορουμε ν κανουμε εναι ν ευχηθουμε καλη τυχη!

Ευχομαι ν περνατε καλσ και εσεις ΚΑΙ το σκυλακι σας!

Αντε, και σε ντομπερμαν ευχομαι!! :lol:

(εξαιρετικα σκυλακια τα cavalier κ μας ειχν διαφυγει!)

jade

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2007
58
0
Μέσα στο απόλυτο χάος...
amangos said:
Συστήσανε στην φίλη μου έναν πολύ σοβαρό εκτροφέα για Κινγκ Τσαρλς Καβαλίερ. Θα μιλήσει μαζί τους, και θα με ενημερώσει, και θα σου μεταφέρω τα καθέκαστα.

Στην επόμενη συνάντηση για μασαμπούκες, να έρθετε κι εσείς, μην είμαι ο μόνος που κουβαλάω παιδιά μαζί μου!!!
Αν το κάνω αυτό, τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε και τα σκυλιά μας μαζί. Γιατί; Μα λόγω του πανικού από τα πιτσιρίκια, θ' αδειάσει το μαγαζί και δε θα υπάρχει ψυχή να παραπονεθεί! Επίσης, θα είναι από τις λίγες φορές που θα μπούνε κάπου σαν άνθρωποι και θα βγουν επιεικώς σα γουρουνάκια, χωρίς πάλι ν υπάρξει ψυχή να τα σχολιάσει...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
amangos said:
Μίλησα με μια φίλη, μητέρα ενός μικρού παιδιού με εγκεφαλική παράλυση και που έχουν περάσει από τα χέρια της πολλά σκυλιά, και εμπιστεύομαι την γνώμη της διότι είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω ποτέ γνωρίσει,
:oops: :oops: στα μουτρα σου! :lol:

γεια σου jade,καλως με βρηκατε και οι υπολοιποι 8)
οντως και τα γαλλικα μπουλντογκ ειχα ξεχασει και μου τα θυμισατε!
μια απο τις τρεις ρατσες λοιπον (θηλυκο ε?) θα ειναι οτι καλυτερο για τα παιδακια σου και χαρηκα ιδιαιτερα που διαβαζοντας τοσες σελιδες,αντι να δω ιντερνετικο "χαλασμο" ,ειδα μια συζητηση με τοσο θετικο αποτελεσμα.
jade,οτι θελεις μπορεις να με ρωτησεις (αν και ειμαι λατρης μεγαλων φυλων,γενικα χωνομαι και στις μικρες σκυλοφατσουλες :lol: )

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Καλώστηνα την πέρδικα που περπατεί λεβεντικα :wink:

Η σχέση μου με την υβετ έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου, μέσα από άλλα φόρουμ, γνωριζόμαστε και προσωπικά βεβαίως βεβαίως...

Έχω αγαπήσει αυτό το σκυλοφόρουμ, γιατί πραγματικά, μας ενώνει η αγάπη για τα σκυλιά, και όχι η ανάγκη μας για καυγάδες και μπάχαλο. :p

jade

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2007
58
0
Μέσα στο απόλυτο χάος...
Να 'μαι και πάλι!
Με αυτή τη δημοσίευση θα ήθελα να κάνω μια μικρή διευκρίνηση. Η επικοινωνία μου με τη SAPT...δεν ήταν με τη SAPT! Ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησα δεν ήταν μέλος της SAPT, δήλωνε όμως το αντίθετο. Σήμερα, όμως, μετά από επικοινωνία γραπτή αλλά και τηλεφωνική με την υπεύθυνη των προγραμμάτων υιοθεσιών της SAPT, αποσαφηνίστηκε η παρεξήγηση και θέλησα να ενημερώσω και εσάς για το λάθος.
:)

jade

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2007
58
0
Μέσα στο απόλυτο χάος...
Τι να σου πω...Μου είχε κάνει εντύπωση η ελαφρότητα με την οποία είχε αντιμετωπίσει η συγκεκριμένη κυρία το όλο θέμα, αλλά σκέφτηκα πως πρόεκιται για άλλη μια συνήθη αντιμετώπιση προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Ίσως επειδή το έχω ξαναζήσει το παραμύθι, να μην έδωσα την απαραίτητη σημασία...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.596
10.987
Athens
jade... δεν κατάλαβα... κάποιος άσχετος - λέγοντας πως είναι από τη SAPT - πήγε να σου "σπρώξει" σκύλο δήθεν κατάλληλο για την περίπτωσή σου? Εκτροφέας, τιι...?

Αν έγινε κάτι τέτοιο, εγώ είμαι υπέρ της άποψης ότι κάτι τέτοιους τους βγάζεις ρόμπα και δημόσια - αν μη τι άλλο να μην την πατήσουν κι άλλοι.