Σκύλος πέθανε ταξιδεύοντας με ΚΤΕΛ

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
δηλαδή υπάρχει θέμα ακόμα και αν τον πάρουμε με το αμάξι να τον πάμε κάπου;; ευτυχως που έχω κλιματισμό στο αμάξι.
Προφανως....Και κλιματισμο να ειχα βαλει,δε θα ειχε προλαβει να κρυωσει το αυτοκινητο σε 2' με τετοια ζεστη.

Αρη,εμενα το ρευμα που εγινε,μαλλον καυσωνας ηταν!Τοσες φορες δεν το εχουμε κανει αυτο;Μπαινουμε στο αμαξι και φευγουμε...Ε,τωρα θα πεθαινε μπροστα στα ματια μου.Τελος.

Nikos_x,πλεον θα τους απαντας οτι ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!

Παιδια προσοχη!Σε ελαχιστα λεπτα γινονται τα παντα.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Συχνα μπερδευομαστε επειδη εμεις οι ιδιοι αντεχουμε. Ετσι εγινε πριν λιγες μερες. Αφησα την Ηρα το πρωι στον κηπο του γραφειου σε ενα μεγαλο δεντρο που εχει μονιμα σκια και πηγα μεσα να δουλεψω.
Ειχα δουλεια και μετα απο μια ωρα πηγα να την δω και η Ηρα κατέρρεε. Η θερμοκρασια εκει που βρισκοταν ηταν πολυ ανεκτη για μενα και θα μπορουσα να κατσω για ωρες.
Την πηρα αμεσως μεσα και χρειαστηκε δυο ωρες για να συνελθει τελειως. Σωριαστηκε στα πλακακια του γραφειου και ανασαινε σαν κομπρεσερ.
Ειναι και θεμα σκυλου, προφανως τριχωματος. Η Ζηνα σε αναλογες συνθηκες στο κτημα χοροπηδαει ενω η Ηρα ψαχνει να βρει καπου να κρυφτει.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όταν λέμε ότι ο σκύλος κατέρρεε, τι εννοούμε;
Γιατί, αν κι έκανα συχνά διαδρομές με αυτοκίνητο ή βρισκόμουν συχνά με σκύλο σε συνθήκες αντίστοιχης ζέστης δεν είχαν αντιληφθεί ποτέ ότι η κατάσταση είναι οριακή...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Τον βλεπεις.Δεν αντεχει.Βαριανασαινει ή οπως λεει ο Αρης σαν κομπρεσερ,θελει να φυγει απο εκει.Θα το καταλαβεις.Δεν υπαρχει περιπτωση!Απλα πρεπει να δρασεις γρηγορα...Οχι,αστο μωρε σε λιγο...Τωρα!Παιρνεις το σκυλο σε σκια,του δινεις νερο,βρεχεις κοιλια και πατουσες.Απο εκει δροσιζονται.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.064
Athens
Θέλει τεράστια προσοχή. Πάντα aircondition στο αυτοκίνητο ακόμη κι αν είναι πολύ κρύο για τα γούστα μου. Αν ξεκινάμε από το σπίτι μας καλύτερα να έχουμε κατέβει από πριν για να ψύξουμε το αυτοκίνητο. Επίσης να έχουμε πάντα μπόλικο νερό μαζί μας - όχι μόνο για να πίνουν, αλλά εάν χρειαστεί για να τα βρέξουμε. Εγώ το καλοκαίρι κουβαλάω στο αυτόκίνητο τουλάχιστο ένα 2λιτρο δροσερό νερό. Για μεγάλα σκυλιά χρειάζεται σαφώς περισσότερο.

Στο σπίτι όταν λείπω τα έχω σε δωμάτιο (ασφαλές) με aicondition. Έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι (με τέντες) με πισίνα μικρή πλαστική με νερό και έξτρα λεκάνη με νερό, διότι η μικρή σκοτώνει συνέχεια τις πισίνες. Επίσης στο δωμάτιο και στο μπαλκόνι έχω χαλάκια βρεγμένα τα κάνω λούτσα και δεν τα στίβω) για να υπάρχει πάντα κάτι που βγάζει δροσιά.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Φοβερη ιδεα αυτη με το λουτσα χαλακι.
Νερο εχω παντα στο αυτοκινητο κι εγω. Πολυ νερο.
Κουβαλαω και ενα μισολιτρο στην τσαντα μου μαζι με μεταλλικη κουπα. Το μπουκαλι χωραει μεσα στο κυπελο και πιανουν λιγο χωρο στην τσαντα, οπως φαινεται πανω δεξια στην πρωτη φωτο.
Βεβαια η τσαντα στα πλαγια εχει ειδικη θηκη για μικρο μπουκαλι.
Το κυπελο ειναι τελειο και για τα δυο σκυλια μου. Χωραει μεσα το κεφαλι της Ζηνας και φυσικα η γλωσσάρα της Ηρας.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Θέλει τεράστια προσοχή. Πάντα aircondition στο αυτοκίνητο ακόμη κι αν είναι πολύ κρύο για τα γούστα μου. Αν ξεκινάμε από το σπίτι μας καλύτερα να έχουμε κατέβει από πριν για να ψύξουμε το αυτοκίνητο. Επίσης να έχουμε πάντα μπόλικο νερό μαζί μας - όχι μόνο για να πίνουν, αλλά εάν χρειαστεί για να τα βρέξουμε. Εγώ το καλοκαίρι κουβαλάω στο αυτόκίνητο τουλάχιστο ένα 2λιτρο δροσερό νερό. Για μεγάλα σκυλιά χρειάζεται σαφώς περισσότερο.

Στο σπίτι όταν λείπω τα έχω σε δωμάτιο (ασφαλές) με aicondition. Έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι (με τέντες) με πισίνα μικρή πλαστική με νερό και έξτρα λεκάνη με νερό, διότι η μικρή σκοτώνει συνέχεια τις πισίνες. Επίσης στο δωμάτιο και στο μπαλκόνι έχω χαλάκια βρεγμένα τα κάνω λούτσα και δεν τα στίβω) για να υπάρχει πάντα κάτι που βγάζει δροσιά.
Παίζει ρόλο και η φυλή. Κάθε χρόνο πεθαίνουν πολλά "Γαλλάκια" από την ζέστη στην Ελλάδα. Είναι ευαίσθητες σ'αυτήν η βραχυκέφαλες φυλές.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Επίσης δουλεύει η παγοκολονίτσα για γρήγορη δροσιά. Πάντως συμφωνώ με όλους σας ότι τα σκυλιά υποφέρουν με τη ζέστη. Εκείνο το Μουφ δεν το έχω βγάλει καθόλου έξω σήμερα παρά μόνο για τσίσα του κι όμως το κακομοίρικο ζεσταίνεται και μέσα στο σπίτι με το αρκουδίσιο τίγκα. Πάλι είναι ξαπλωμένο στη γρίλλια του αρκουδίσιου. Μέχρι και στο γραφείο μου μπαίνει από κάτω που έχει τη γρίλλια κι εγώ στην αρχή δεν είχα καταλάβει και νόμιζα ότι το κάνει για να βρίσκεται στα πόδια μου διότι με λατρεύει! Και τώρα δηλαδή που πρέπει να βγω έξω το Μουφ μένει μέσα στο σπίτι. Δεν τολμάω δε να τον βγάλω στον κήπο να παίξει στην πλαστική πισίνα διότι το βαράει ντάλα ο ήλιος. Ένα άλλο που άκουσα είναι ότι ζεσταίνεται χειρότερα αν του βρέξω την πλάτη και όχι την κοιλιά (λόγω πόρων του δέρματος?). Κάποιος επίσης μου είπε ότι οι Αυστραλέζοι μπορεί να χάσουν για λίγο και το χρώμα τους στον ήλιο και θα μου ξεθωριάσει αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.064
Athens
Παίζει ρόλο και η φυλή. Κάθε χρόνο πεθαίνουν πολλά "Γαλλάκια" από την ζέστη στην Ελλάδα. Είναι ευαίσθητες σ'αυτήν η βραχυκέφαλες φυλές.
Ναι σίγουρα περισσότερο από άλλα- αλλά μην επαναπαύονται και οι μη έχοντες μπουλντόγκ. Ένας φίλος μας κοπρο-λαμπ-πιτμπουλο-βιζλοειδές λαχανιάζει σχεδόν εξίσου όταν έρχεται επίσκεψη και τον ξεπατώνουν οι δικιές μου. Και άλλα σκυλιά που βλέπω στη γειτονιά στη βραδυνή βόλτα αυτές τις μέρες, όλα με τη γλώσσα έξω είναι.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
εχω περασει και εγω την φαση σκυλο χωρις αυτοκινητο.πραγματικα ειναι δυσκολο και σου χαλαει το προγραμμα.
μια φορα ηθελα να κανω με κτελ 1,5ωρα διαδρομη.
σκοπος μου ηταν να παω απο νωρις εκει και να ρωταω τον καθε οδηγο αν θα με επερνε με τον σκυλο πανω και οχι στις αποσκευες.
δρομολογια ειχε ανα μια ωρα.ευτηχως σταθηκα τυχερος και ο πρωτος με πηρε με δυσκολια βεβαια.του ειπα οτι του εχω δωσει ηρεμιστικο και οτι δεν θα γκρινιαζει καθολου.
αυτος αρχικα μου προτεινε να τον βαλουμε κατω,εγω του ειπα αποκλειεται.
και μου απαντησε πως κλιματιζεται ο χωρος των αποσεκυων(ψεμα????)
με τα πολλα με αφησε να τον παρω μαζι μου.
κανεις απο τους επιβατες δεν ειχε προβλημα αντιθετως κιολας παραχωρησαν θεση για να βαλω το crate του σκυλου!

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ναι μωρέ.... βρήσκεις άκρη. Δεν είναι τόσο μαύρα τα πράγματα.
Το θέμα είναι ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ να ενδιαφέρεται για τον σκύλο του πραγματικά. Να ενδιαφέρεται ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από το όσο ντρέπεται να φανεί "γραφικός" ή να τον κοροϊδεύουν οι άλλοι (λέγοντας πως είναι υπερβολικός).
Μετά οι λύσεις βρήσκονται.

@ Sara, αν υποφέρει έτσι ο Μουφ (μέσα στο σπίτι) το καλοκαίρι, που ούτε βραχυκέφαλος είναι, κι ούτε πάρα πολύ παχύ τρίχωμα έχει κι ούτε πολύ λύπος στο σωματάκι του (ελπίζω να μην το παράκανε με τα κεφτεδάκια!), φαντάσου όλους τους (χιλιάδες!) σκύλους στην Ελλάδα που ζουν αποκλειστηκά στους κήπους ή τις ταράτσες.

ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ άπειροι σκύλοι κάθε χρόνο. Και το πιο λυπηρό πιό είναι;
Πως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ΟΥΤΕ όταν πεθαίνει ο σκύλος καταλαβαίνουν πως ήταν από την ζέστη!

Μου λένε βλακείες του στυλ, "Κατάλαβε πως πέθανε η γιαγιά στο χωριό και ψώφισε από στεναχώρια!"
ή "Πήγαμε διακοπές χωρίς αυτόν και μαράζωσε!" ή "Γέννησε η γυναίκα μου και πέθανε από την ΖΗΛΙΑ του!"

Σχεδόν ΟΛΟΙ (με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις) οι σκύλοι που πεθαίνουν, έχουν πρόσβαση σε σκιά και νερό.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ όμως αυτό. Δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ η σκιά!

Προχθές μου έφερε ένας γείτονας ένα κουτάβι Νέας Γης που μόλις αγόρασε (χωρίς καθόλου σκέψη πρώτα, ως συνήθως).
Το έφερε να το καμαρώσω, και να του πω αν και πότε μπορώ να το ΞΥΡΙΣΩ ΟΛΟ.

Φρίκαρε όταν του είπα πως (λόγο λύπους) θα πεθάνει έξω στον κήπο το μεσημέρι, το ξυρίσω δεν το ξυρίσω. Του είπα πως αν δεν θέλει να πεθάνει ο σκύλος, θα πρέπει να είναι ΜΕΣΑ στο σπίτι μέχρι την δύση του ήλιου. Έπαθε ΣΟΚ ο άνθρωπος. Εμεινε άφωνος (δεν ήταν προετοιμασμένος να βάλει "αρκούδα" μέσα στο σπίτι του... και η γυναίκα του ούτε στον κήπο δεν την ήθελε!).

Έφυγε χωρίς να πει άλλη κουβέντα.... πράγμα που με κάνει να πιστεύω πως θα με "γράψει κανονικά".

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όχι, το Μουφ τρώει μόνο ξηρά τροφή, άντε και μια κουταλιά άπαχο γιαούρτι που το φτιάχνω με τα χεράκια μου και λίγο ροδάκινο πού και πού, ποτέ όμως ολόκληρο. Το νερό του το δίνω κρύο και του το αλλάζω κανα-δυο φορές τη μέρα διότι το θέλει από το ψυγείο. Το τρίχωμά του είναι πιο πυκνό από συνηθισμένο αυστραλέζικο διότι μου είπαν ότι όποιος το είχε πριν από μένα το είχε έξω στο ύπαιθρο από μικρό, οπότε έβγαλε πυκνότερο τρίχωμα. Το χειμώνα γίνεται ακόμα μεγαλύτερος χαμός. Τελικά βγήκαμε βόλτα στις 10:30 το βράδυ που είχε πολλή δροσιά, οπότε το ευχαριστήθηκε πολύ, πήδαγε απ' τη χαρά του όταν πήγα να βάλω τα παπούτσια μου. Αύριο θα γίνει πάλι Ο ΧΑΜΟΣ, που σημαίνει αντηλιακό για μένα με δείκτη προστασίας 50 και καπέλο και το Μουφ στο σπίτι.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Βρήκα το παρακατω στο Fb και το αναδιομοσιέυω.

1. Οι συγκοινωνιακοί φορείς και τα όργανα αυτών:
α. εξυπηρετούν τις τακτικές λεωφορειακές γραμμές, που υπάγονται σε καθένα από αυτά,
β. μεριμνούν για την καθαριότητα, την ευπρεπή εμφάνιση, την ασφαλή κυκλοφορία των λεωφορείων, καθώς και τη συντήρηση με σκοπό τη μείωση περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τη χρήση τους,
γ. εισπράττουν τα καθορισμένα αντίτιμα εισιτηρίων και αναρτούν σε εμφανή θέση το ισχύον τιμολόγιο για τα κόμιστρα επιβατών και δεμάτων. Μπορούν επίσης να αναθέτουν την είσπραξη και σε εξουσιοδοτημένους πράκτορες,
δ. τηρούν με ακρίβεια τα καθορισμένα δρομολόγια και δρομολογούν έκτακτα, όποτε το επιβάλλουν οι ανάγκες εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού,
ε. διατηρούν σε καλή κατάσταση σταθμούς, πρακτορεία άφιξης και αναχώρησης λεωφορείων και στέγαστρα αναμονής επιβατών, τοποθετούν πινακίδες αφετηριών και στάσεων και λαμβάνουν γενικά κάθε μέτρο χρήσιμο για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού,
στ. πληροφορούν το επιβατικό κοινό για το δίκτυο και τα δρομολόγια των επιβατικών γραμμών, καθώς και για κάθε άλλο χρήσιμο στοιχείο,
ζ. προβαίνουν σε κρατήσεις θέσεων μέσω πανελλαδικού συστήματος κρατήσεων θέσεων, όπως αυτό καθορίζεται στην παρ. 1 του άρθρου 12 του παρόντος νόμου. Η κράτηση θέσεων είναι υποχρεωτική για το Κ.Τ.Ε.Λ. έως και μία ώρα πριν την εκτέλεση του δρομολογίου,
η. μεριμνούν για την ασφαλή μεταφορά των επιβατών, των αποσκευών αυτών και των ασυνόδευτων μικροδεμάτων,
θ. μεριμνούν για την ακριβή εκτέλεση του προγραμματισμένου έργου, ιδίως όσον αφορά τη συχνότητα, την τήρηση των δρομολογίων, του χρόνου διαδρομής,
ι. μεριμνούν για την ικανοποιητική εξυπηρέτηση των επιβατών κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και κατά την παραμονή τους στους χώρους αναμονής και άφιξης αναχώρησης λεωφορείων,
ια. διαθέτουν οργανωμένες υπηρεσίες πληροφοριών στους σταθμούς αφιξοαναχώρησης,
ιβ. διαθέτουν οργανωμένη υπηρεσία παραλαβής δεμάτων και φύλαξης απολεσθέντων αντικειμένων,
ιγ. απαγορεύουν τη μεταφορά εύφλεκτων και εκρηκτικών υλών,

ιδ. απαγορεύουν τη μεταφορά ζώων, πλην των περιπτώσεων ζώων συνοδείας αναπήρων ή μικρών κατοικίδιων ζώων, που μεταφέρονται με κατάλληλα για το σκοπό αυτόν μέσα.
*ιε.Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΤΕΛ Α.Ε. ή του ΚΤΕΛ επιτρέπεται, με απόφασή του, εφόσον οι λειτουργικές το επιβάλλουν, να μεταβάλλει θέσεις εργασίας του προσωπικού απο αυτές των ειδικοτήτων τους, σε άλλες, με εξαίρεση αυτές του βοηθητικού προσωπικού, χωρίς να θίγεται μισθολογικά οεργαζόμενος.
* Όπως η § ιε' προστέθηκε με το άρθρο 22 § 2 του ν. 3333/2005 (ΦΕΚ Α' 91/12.4.2005)
2. Με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών εκδίδεται, μέχρι 31.3.2002 Χάρτης Υποχρεώσεων προς τον Καταναλωτή (Χ. Υ. Κ.), με τον οποίο καθορίζονται οι υπηρεσίες και οι όροι παροχής των υπηρεσιών των φορέων παροχής συγκοινωνιακού έργου προς τους καταναλωτές, τα δικαιώματα των καταναλωτών, καθώς και η διαδικασία επιβολής κυρώσεων στους φορείς και αποζημίωσης των επιβατών. Ο Χ.Υ.Κ. αναρτάται, με μέριμνα και ευθύνη των φορέων, σε εμφανή σημεία των σταθμών και πρακτορείων άφιξης και αναχώρησης λεωφορείων και διατίθεται προς το επιβατικό κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο.

Αυτο σημαινει πως οδηγος και ιδιοκτητης διέπραξαν παρανομία.
Λαθος;

aleksandy

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2010
174
2
Πράγματι, είναι ο χάρτης υποχρεώσεων προς τον καταναλωτή (Χ.Υ.Κ.) των φορέων παροχής συγκοινωνιακού έργου του ν.2963/2001 και αναφέρεται στο ΦΕΚ 682/Β/10-7-2002.

1. Οι συγκοινωνιακοί φορείς και τα όργανα αυτών:
...
ιδ. απαγορεύουν τη μεταφορά ζώων, πλην των περιπτώσεων ζώων συνοδείας αναπήρων ή μικρών κατοικίδιων ζώων, που μεταφέρονται με κατάλληλα για το σκοπό αυτόν μέσα.
Το θέμα είναι ποια είναι τα "μικρά κατοικίδια ζώα" σύμφωνα με την υπουργική απόφαση? Φαντάζομαι όχι μόνο χάμστερ και καναρίνια, αλλά και σκυλιά γατιά κλπ. Τώρα το πως το ερμηνεύει ο κάθε υπάλληλος θέλει ψάξιμο...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Στην Αμερική απαγορεύονται τα ζώα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εκτός και αν είναι ζώα συνοδείας (therapy dogs). Το υπέροχο είναι ότι δε χρειάζεται να έχεις χαρτί ανάπηρου για να έχεις τέτοιο ζώο. Απλώς πρέπει το ζώο να έχει χαρτί ότι είναι ζώο συνοδείας αφού έχει περάσει εξετάσεις. Τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να επιτρέπουν ζώα που έχουν περάσει το AKC Canine Good Citizen test. Όσο για το μέγεθος, το καθορίζουν συγκεκριμένα διότι όντως σε μερικά μέρη, π.χ. ξενοδοχεία, μπορεί να δέχονται ζώα μέχρι τόσου μεγέθους, π.χ. κάτω από 23 κιλά (55 pounds). Γενικά όμως είναι καλό να διερευνά κανείς τι επιτρέπεται και τι όχι και να είναι ξεκάθαροι οι κανονισμοί. Και πάλι φταίνε και ο οδηγός του ΚΤΕΛ και το ΚΤΕΛ και οι ιδιοκτήτες των σκύλων, κυρίως όμως οι του ΚΤΕΛ διότι θα έπρεπε να απαγορεύονται τα σκυλιά με τις αποσκευές λόγω συνθηκών, οπότε πιο σωστή κίνηση θα ήταν η άρνηση μεταφοράς.

Last edited:

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Παιδια!!!Ανοιξτε ενα thread πανω πανω ει δυνατον και στους κανονισμους του φορουμ!!ΟΧΙ ΖΩΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ!!! Γραψτε μεσα περιστατικα και τους λόγους να το βλεπουν ολοι ετσι ωστε να μην υπαρχει καμια δικαιολογια στο μελλον και να ελαχιστοποιηθουν οσοι λενε πως δεν γνωριζαν!!!Δημοσιευστε το σε ολες τις δημοφιλεις πηγες στο ιντερνετ fb troktiko τα παντα σε ολες τις σελιδες των φιλοζωικων!!

ΟΧΙ ΖΩΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ!!

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
48
Γιάννενα
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (την παραθέτω αυτούσια όπως τη βρήκα δημοσιευμένη στο fb)

http://www.yme.gr/index.php?tid=745

Αλλά θα το στείλω και εδώ: [email protected]
Αλλά και εδώ:
Fax 210 6508024

Καλη σας μέρα. Ονομάζομαι ... και διαμένω . Τα τελευταία έτη έχω κατοικίδια και εδώ ακριβώς ξεκινά το πρόβλημα:
Οι αμόρφωτοι οδηγοί των Κτελ καθώς και το προσωπικό κάθε φορά που πηγαίνω εκεί, τοποθετούν τα ζωά στις αποσκευές, λέγοντας ότι απαγορεύεται να τα παίρνω μαζί μου, εκμεταλλευόμενοι φυσικά το νόμο για τη μεταφορά ζώων, ο οποίος είναι ασαφής σε αυτό το σημείο. (αναφέρει ότι επετρέπεται η μεταφορά ζώων σε κατάλληλο αποθηκευτικό μέσο καθώς και ότι επιτρέπεται η μεταφορά σκύλων-συνοδών...δε διευκρινίζει όμως το που)..
Σταμάτησα να μεταφέρω έτσι τα ζώα μου , όμως φέτος θέλω να φύγω για παραπάνω από ένα μήνα και ούτε συζήτηση να πάρω αεροπλάνο καθώς τα ναύλα είναι απαγορευτικά για εμένα.
Επειδή τις τελευταίες ημέρες είχαμε περιστατικά ζώων που πέθαναν στα Κτελ από ασφυξία στο χώρο των αποσκευών ( http://trupokarudos.blogspot.com/2010/07/blog-post_18.html , http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=182826 , http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_7401.html ), εγώ και οι υπόλοιποι φιλόζωοι της Ελλάδος απαιτούμε να σταματήσει αυτή η βάρβαρη μεταχείριση τω κατοικιδίων μας από τους οδηγούς των Κτελ, που εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη μας και μας προσφέρουν υπηρεσίες χειρίστης ποιότητας και έχου αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά προς τα κατοικίδιά μας, που κάθε άλλο παρά Ευρωπαϊκή και πολιτισμένη θεωρείται και που ενόψει οικονομικής κρίσεως, βλάπτει παρά ωφελεί το κράτος μας...
Παρακαλώ όπως απαντήσετε στο θέμα άμεσα και επιβάλλετε κάποιο πρόστιμο στα Κτελ καθώς και Πειθαρχικά στους οδηγούς και τους αποθηκάριους για να πάρουν στα σοβαρά επιτέλους τον κόσμο...

!Δημοσιευστε το σε ολες τις δημοφιλεις πηγες στο ιντερνετ fb troktiko τα παντα σε ολες τις σελιδες των φιλοζωικων!!
όταν έστειλα στο troktiko το δελτιο τύπου για τις φόλες στα Γιάννενα, (εγώ και άλλοι 3) τους πήρε 2 μέρες και άπειρα μηνύματα μου διαμαρτυρίας για να το δημοσιευσουν τελικά...

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Λυπαμαι πολυ για την περιπτωση σου και η κινηση σου ηταν πολυ σωστη. Οσο για το τροκτικο εσυ εκανες αυτο που επρεπε και τελικα δημοσιευτηκε. Υπαρχει και η λυση της εξεγερσης και η αφισοκοληση με τη συλλογη των καταλληλων χρηματων απο ολους!Ολα αυτα μεχρι να φτασει στο σημειο να ψηφιστει τροπολογια νομοθεσιας ή ένας εξολοκληρου νεος νομος.!Ειναι απανθρωπο και τριτοκοσμικο να πεθαινουν ζωα στις αποσκευες απο ενα απλο ταξιδι!!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Παιδια!!!Ανοιξτε ενα thread πανω πανω ει δυνατον και στους κανονισμους του φορουμ!!ΟΧΙ ΖΩΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ!!! Γραψτε μεσα περιστατικα και τους λόγους να το βλεπουν ολοι ετσι ωστε να μην υπαρχει καμια δικαιολογια στο μελλον και να ελαχιστοποιηθουν οσοι λενε πως δεν γνωριζαν!!!Δημοσιευστε το σε ολες τις δημοφιλεις πηγες στο ιντερνετ fb troktiko τα παντα σε ολες τις σελιδες των φιλοζωικων!!

ΟΧΙ ΖΩΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ!!
Πολύ καλη ιδεα!
Λυπαμαι πολυ για την περιπτωση σου και η κινηση σου ηταν πολυ σωστη. Οσο για το τροκτικο εσυ εκανες αυτο που επρεπε και τελικα δημοσιευτηκε. Υπαρχει και η λυση της εξεγερσης και η αφισοκοληση με τη συλλογη των καταλληλων χρηματων απο ολους!Ολα αυτα μεχρι να φτασει στο σημειο να ψηφιστει τροπολογια νομοθεσιας ή ένας εξολοκληρου νεος νομος.!Ειναι απανθρωπο και τριτοκοσμικο να πεθαινουν ζωα στις αποσκευες απο ενα απλο ταξιδι!!
Ειναι αναδημοσιευση απ'ότι καταλαβα απο το fb, δεν έχει συμβει στο killah1.