Κριμα ειναι για το σκυλακι- αλλα και ο ιδιοκτητης φταει σε μεγαλο βαθμο για αυτο που επαθε!
Φερθηκε ανοητος- αφηνοντας τον σκυλο του στης αποσκευες ενος λεωφορειου και ειδικα, τωρα το καλοκαιρι!
Και ας πουμε, οτι δεν ηξερε οτι δεν μπορει να μεταφερει τον σκυλο μες στο λεωφορειο- μια μενα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ουτε η παραμικρη περιπτοση να εβαζα εναν απο τους σκυλους μου σε λεωφορειου του κτελ με της βαλιτσες!
Οπως λεει και η Βασσω- θα τον επαιρνα και θα εφευγα. Και ετσι θα επρεπε να κανει και αυτος.
Η τελευτια προταση αν μη τι αλλο ειναι επισης ακυρη- για μενα :
Δεν καταλαβαινω ακριβος πιο ειναι το εγγλημα?
-Το οτι τα σκυλια δεν επιτρεπονται στα ΚΤΕΛ?- το ξερουμε ολοι πια και ουτε εμενα δεν μου αρεσει- αλλα για αυτο δεν παμε με κτελ.
-Το οτι πεθαινουν τα σκυλια με τις αποσκευες στα κτελ?- μα οι ιδιοκτητες τα βαζουν εκει- δεν τα αρπαζει κανεις με το ζορι και τα βαζει εκει- αμα θελουμε τους αφηνουμε= αρα δεν κανουν και ακριβος εγγλημα.
είναι πολύ θλιβερό περιστατικό, όντως.
όμως δεν φταίνε πάντα οι ιδιοκτήτες, εσείς που βιάζεστε να τους χαρακτηρίσετε ανίκανους, δεδομένου ότι δεν μπορείς να μαντέψεις ότι δεν έχει εξαερισμό εκεί μέσα, ούτε ότι θα βρεθεί ένα κτήνος οδηγός λεωφορείου να μην ανοίγει την πόρτα για να λάβει το ζώο λίγο νερό ή να ηρεμήσει λίγο με την παρουσία του αφεντικού του, ή να πάει προς νερού του τέλος πάντων μόλις γίνει η υποχρεωτική από το νόμο στάση ανά δίωρο. Ότι ο ιδιοκτήτης έπεσε στην εξαίρεση των ανθρώπων, θέλω να πιστεύω, δεν τον κάνει ανίκανο ιδιοκτήτη. Κι εγώ σκόπευα να ταξιδέψω με λεωφορείο - ήλπιζα ότι θα ήταν καλύτερες οι συνθήκες στα σύγχρονα λεωφορεία- αλλά βέβαια δεν θα το κάνω τώρα. Αλλά μη βιάζεστε να κρίνετε έναν άνθρωπο από την κτηνωδία άλλων.
πάντως χωρεί ωραιότατα μία ωραία μήνυση στον οδηγό και την εταιρία του ΚΤΕΛ για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και επιπλέον μία ωραιότατη αγωγή για αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης. Βέβαια κανείς μπούμπης δεν θα επιστρέψει στον κύριό του, αλλά μπορείς με αυτόν τον τρόπο ίσως να τους κάνεις να αλλάξουν πολιτική ταξιδιού των κατοικιδίων στα λεωφορεία τους.