Στείρωση εγκύου σκύλας

Στείρωση Εγκύου Σκύλας - Υπέρ ή Κατά;


  • Total voters
    287

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Οσοι ψηφισαν κατα θα ηταν καλο να βγουν στο δρομο και να μαζεψουν μια ολοκληρη αδεσποτη τοκετομαδα σπιτι τους και αφου τα φροντισουν ολα με εμβολια, αποπαρασιτωσεις και λοιπα ιατρικα θεματα που μπορει να εχουν, να τα κρατησουν κανενα τριμηνο στην καλυτερη περιπτωση μεχρι να καταφερουν τους βρουν σπιτια. Μετα ας ερθουν να ξαναψηφισουν.
Μαζί σου ...Συμφωνώ
 


MarilenaG

Well-Known Member
29 Μαρτίου 2014
121
48
εχω δουλέψει με παιδιά με νοητικη στερηση και με οικογενειες πολυ αγαπημενες και δεμενες. εχω 2 φιλες που γεννησαν 2 υγειεστατα παιδακια που οι γιατροι απο λαθος τους επεμεναν σε εκτρωση γιατι απο λαθος διαγνωση τα βγαζαν με προβληματα.
καμια ζωη δεν πρεπει να καταδικαζεται πριν καν γεννηθει. ομως ειναι τελειως διαφορετικο να μιλαμε για ανθρωπους και αλλο για ζωα. ο λογος ειναι πως μια οικογενεια αν ειναι σωστη θα κανει τα παντα για να φροντισει το παιδι της, μια αδεσποτη σκυλα ομως που καλα καλα δεν μπορει να φροντισει τον εαυτο της το να γεννησει ενα σορο κουταβια ειναι και να τα συντηρησει ειναι θαυμα. γιαυτο τα περισσοτερα αδεσποτα σκυλια ειναι αρσενικα.
το οτι συμφωνω ομως με την στειρωση εκτρωση στα σκυλια ειναι καθαρα γιατι ειναι καλυτερο να πεθανουν οσο ειναι ακομα ασχηματιστα σπορακια και η αδεσποτη σκυλομαμα δεν θα βαζανιστει να τα φερει στο κοσμο και να πεθανει ισως για χαρη τους και γιατι το ποσοστο των μωρων που θα γεννηθουν αδεσποτα αν καποιος δεν τα λυπηθει ειναι να πεθανουν αργα και βασανιστικα απο απειρους λογους που ολοι γνωριζουμε.
 


Ευαγγελία1987

Well-Known Member
20 Απριλίου 2018
77
33
Με αφορμή ένα σύντομο διάλογο με τη γαλάζιο, ερωτώ. Ασχέτως της γνώμης που έχετε για την έκτρωση στους ανθρώπους είστε υπέρ ή κατά της στείρωσης/έκτρωσης εγκύου σκύλας, εάν κι εφόσον δεν είναι ετοιμόγεννη και ο γιατρός το επιτρέπει χωρίς επιφυλάξεις για την υγεία της?
Στα δεσποζόμενα, ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ ΤΑ μετά την πρώτη τους περίοδο. Έλεος πιά. Παίρνω απο γέννες αλλονών σκυλιά στο σπίτι μου και μετά τρέχω να βρω οικογένειες.

Στα αδέσποτα, ναι στην στείρωση/έκτρωση αν και είναι ανήθικο, διότι εφόσον δεν βρήκε η μάνα σπίτι, τί πιθανότητς έχουν τα παιδιά της ;;;;
 
  • Like
Reactions: Konmac


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.793
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf