Τη ματιασα

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
!!! Δεν το πιστεύω...... τι μπορεί να έγινε? Απο τη μια στιγμή στην άλλη???:(:(:(
Ασε ...19:00 χθες μιλησα με Μαριανθη να περασει να δει τι υπεροχο κατσικακι εχει γινει.Σημερα το πρωι την πηρα για να τις πω τα ακριβως αντιθετα:(:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Αδικα τον κατηγόρησες τον χοντρούλη σου. Που να την προλάβει μωρέ να την πλακώσει; Αυτή η σκατούλα φταίει που δεν βάζει κώλο κάτω. Ακου απότομη αλλαγή πορείας!!! Τι είναι μαχητικό; F16;;; Αντε τώρα υπομονή να δεις πως θα πάει. Είμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα καλά. Πως θα σε λαχτάριζε λιγάκι για να ασχολείσαι συνέχεια μαζί της; ;):)

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Αν καταλαβα καλα δεν ειχε ανησυχια ο γιατρος για κατι πολυ σοβαρο. Ευχομαι να ειναι περαστικο και να γινει γρηγορα όπως και πριν :)

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Περαστικα σας
αν και δεν πολυκαταλαβα,,,τι πρεπει να γινει τώρα?
θα το παθαινει ανα τακτα χρονικα διαστηματα?υπαρχει θεραπεια?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ασε ...19:00 χθες μιλησα με Μαριανθη να περασει να δει τι υπεροχο κατσικακι εχει γινει.Σημερα το πρωι την πηρα για να τις πω τα ακριβως αντιθετα:(:D
Ρε Tricky, πραγματικά τη ματιάσαμε τη σκύλα..... (και δεν πιστεύω στα ματιάσματα). Μετά που την πήρες εσύ, μίλησα κι εγώ μαζί της (σε κοροϊδεύαμε...:p) και λέγαμε τι καλά που βρήκε τόσο τέλειο σπίτι αυτο το σκυλί....

Τι να πω... μετά από τόσους μήνες με τα γομάρια που ζούσε και τις κακουχίες, να την πάθει τη ζημιά τώρα που είναι μη στάξει και μη βρέξει??

Φαίνεται ότι κανείς δεν ξεφευγει απο την κακιά την ώρα.....

Ελπίζω να γίνει σύντομα καλά. Αμα λες ότι δεν πονάει και οτι τρωει/πίνει, είμαι αισιόδοξη. :)

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Ευχαριστω παιδια για τις ευχες σας ...

Δεν ξερω , δεν ειδα γιατι το επαθε αυτο ...μιλαμε για σκυλακι που στις καλες του ''πεταει'' δυο μετρα μηκος με ενα σαλτο.Ουτε υπερβαρο ειναι , ουτε γλυστραει μεσα στο σπιτι και ο κηπος ειναι ολος χωμα (δεν εχει πλακακια και λοιπα).

Εκει που ο χοντρος μπορει αθελα να την τραυματισει ειναι οταν κανουν επιτροπη υποδοχης (για οποιον και να ερθει σπιτι).''Παλευουν'' στα δυο ποδια για το ποιος θα παρει το πρωτο χαδι και γινονται ενα κουβαρι (χωρις φυσικα να μανουριαζουν μεταξυ τους) .Αν η Tiny εχει σηκωθει στα δυο ποδια (με τα μπροστινα πανω στον ανθρωπο που χαιρετουν) και ερθει ο Boogie απο πισω της για να κανει το ιδιο , μπορει με το βαρος του να την τραυματισει στα πισω ποδια.

Τεσπα , δεν το αφηνω το θεμα ετσι ...αν δεν δειξει βελτιωση , θα παω ξανα σε γιατρο τη Δευτερα.

ΥΓ Που διαολο πουλανε μεταλλικα , πτυσσομενα crate ...ξερει κανεις καπου στα Βορεια Προαστια ? Καποιος Δεμαδιωτης (ή καπως ετσι) στην Αγια Παρασκευη ?

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Ναι , υπαρχει τετοια περιπτωση:( Λες να ειναι κατι τετοιο ?
Απλα περασε απο το μυαλο μου επειδη ειχα στειλει ενα κουταβι στην Κυπρο και ο ιδιοκτητης το εχασε 9 μηνων απο φολα. Ειχε παρομοια συμπτωματα και ο κτηνιατρος ηταν τοσο κομπογιανιτης που δεν μπορουσε να το διαγνωσει και παιδευοταν το κουταβι ενα μηνα. Σκεψου οτι η πρωτη διαγνωση του ηταν οτι το σκυλι ηταν επιληπτικο!! Μονο οταν αλλαξε κτηνιατρο ανακαλυψε τι ειχε το κουταβι αλλα ηταν ηδη αργα, ειχαν πια καταστραφει ολα μεσα του...
Τελος παντων, ολα να πανε καλα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
ΥΓ Που διαολο πουλανε μεταλλικα , πτυσσομενα crate ...ξερει κανεις καπου στα Βορεια Προαστια ? Καποιος Δεμαδιωτης (ή καπως ετσι) στην Αγια Παρασκευη ?
Εγώ έχω ένα αν θέλεις να σου δανείσω. Αρκεί να χωράει. Γιατί ψάχνεις για πτυσσόμενο; Μαδεμοχωρίτη ξέρω στην Αγ.Παρασκευή. Είναι αποθήκη με κτηνιατρικά φάρμακα και λοιπά αξεσουάρ. Μπορώ να σου δώσω τηλέφωνο να ρωτήσεις. Είσαι σίγουρος για το όνομα;

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Απλα περασε απο το μυαλο μου επειδη ειχα στειλει ενα κουταβι στην Κυπρο και ο ιδιοκτητης το εχασε 9 μηνων απο φολα.
Επειδη με ενημερωσες το πρωι σχετικα , ρωτησα τον κτηνιατρο και για αυτο και το απεκλεισε (εφοσον το σκυλακι εφαγε , ειναι ηρεμο οταν ειναι ξαπλωμενο , δεν εχει εμετους/σπασμους/αφρους κλπ)

Τι να πω ρε παιδια ...η κτηνιατρος του Boogie ειναι στη Λαμψακο,Χαλκιδας και δεν προλαβαινα να την παω εκει .Ο κτηνιατρος που πηγα την Tiny ειναι γενικα γνωστος στο Χαλανδρι , εχω παει το Boogie μια φορα για αιματολογικες και εχει την ''εγκριση'' του Καταφυγιου απο οπου πηρα το σκυλακι (εχουν παει κατα καιρους σκυλια εκει και υπαρχει θετικη αποψη για τον επαγγελματισμο/φιλοζωια του)

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Μήπως Μαδεμοχωρίτης; Έχει αποθήκη με κτηνιατρικά και άλλα, Μεσογείων και 28ης Οκτωβρίου 1, πλατεία Κοραή,

Το θες για μόνιμα;

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Εγώ έχω ένα αν θέλεις να σου δανείσω. Αρκεί να χωράει. Γιατί ψάχνεις για πτυσσόμενο; Μαδεμοχωρίτη ξέρω στην Αγ.Παρασκευή. Είναι αποθήκη με κτηνιατρικά φάρμακα και λοιπά αξεσουάρ. Μπορώ να σου δώσω τηλέφωνο να ρωτήσεις. Είσαι σίγουρος για το όνομα;
Αυτος ειναι Mareco :D Μαδεμοχωριτης , σωστα :p

Σου στελνω πμ :)

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Τι να πω ρε παιδια ...η κτηνιατρος του Boogie ειναι στη Λαμψακο,Χαλκιδας και δεν προλαβαινα να την παω εκει .Ο κτηνιατρος που πηγα την Tiny ειναι γενικα γνωστος στο Χαλανδρι , εχω παει το Boogie μια φορα για αιματολογικες και εχει την ''εγκριση'' του Καταφυγιου απο οπου πηρα το σκυλακι (εχουν παει κατα καιρους σκυλια εκει και υπαρχει θετικη αποψη για τον επαγγελματισμο/φιλοζωια του)
Προς Θεου Βασιλη! Δεν αμφισβητησε κανεις τη διαγνωση του γιατρου που αν ειναι αυτος που νομιζω στο Χαλανδρι, εχω ακουσει τα καλυτερα. Απλα ανεφερα ενα περιστατικο που συνεβη και πηγε εκει το μυαλο μου τελειως υποθετικα. Τι μπορω να ξερω εγω αλλωστε απο ιατρικη, για να αμφισβητω κτηνιατρο που εξετασε το σκυλο σου??:(:(

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Μήπως Μαδεμοχωρίτης; Έχει αποθήκη με κτηνιατρικά και άλλα, Μεσογείων και 28ης Οκτωβρίου 1, πλατεία Κοραή,

Το θες για μόνιμα;
Οχι μονιμα ...θελω να ξεκουρασω τη σκυλα χωρις να εχω το αγχος του χοντροσκυλου.

Πηρα τηλεφωνο τον Μαδεμοχωριτη μολις τωρα και εχει μονο το μεγαλο μεγεθος διαθεσιμο (μετρο και ανω - δεν θυμοταν).

Σας χιλιοευχαριστω ολους για τα πμ και το ενδιαφερον σας ;)...θα κοιταξω να δανειστω ενα crate μεχρι τη Δευτερα και βλεπουμε μετα.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
και πηγε εκει το μυαλο μου τελειως υποθετικα. Τι μπορω να ξερω εγω αλλωστε απο ιατρικη, για να αμφισβητω κτηνιατρο που εξετασε το σκυλο σου??:(:(
Δεν ειπα κατι τετοιο (η πρωτη με τη δευτερη παραγραφο της προηγουμενης απαντησης μου δεν συνδεονται) :)

Μην νομιζεις , εμενα η διαγνωση του κτηνιατρου , μου φανηκε ασυμμετρα καθυσηχαστικη σε σχεση με το αγχος μου;)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Με την rymadil την ενεση δειχνει καλυτερα??? Σου ειπε να τα συνεχισεις μεχρι την Δευτερα η φτανει η ενεση μονο??

Περαστικα ευχομαι παντως για το κατσικακι σου!!:D
Την Δευτερα περιμενουμε και τα νεα σας και ευελπιστουμε να ειναι καλυτερα!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Με την rymadil την ενεση δειχνει καλυτερα??? Σου ειπε να τα συνεχισεις μεχρι την Δευτερα η φτανει η ενεση μονο??

Περαστικα ευχομαι παντως για το κατσικακι σου!!:D
Την Δευτερα περιμενουμε και τα νεα σας και ευελπιστουμε να ειναι καλυτερα!
Ευχαριστουμε Ειρηνη :)

Rymadil μια ενεση και τελος.Ναι ,ανταποκριθηκε στην ενεση με καλυτερο βαδισμα αλλα τωρα ειναι ξαπλα και δεν τη σηκωνω για να δω αν εχει αλλη βελτιωση απο το πρωι

...τον ρωτησα αν θα πρεπει να της δωσω και χαπια Rymadil ή να κανουμε και αλλες ενεσεις αυριο,μεθαυριο κλπ , και μου ειπε πως οχι.Εγω ηξερα πως το Rymadil θελει μερικες δοσεις για να κανει δουλεια :-|

merenta

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
221
1
ΔΡΑΜΑ
τρις στο λάδι
τρις στο ξύδι
τρις και στην λεμονόκουπα
φτου φτου φτου. την ξεμάτιασα :D

Περαστικά στην κούκλα και εύχομαι όλα να πάνε καλά :)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δεν χρειαζεται να την πιεσεις για να σηκωθει. Οταν θελησει θα το κανει!

Και εγω ετσι ξερω για το rymadil, εχω ακουσει βεβαια σε αναλογες περιπτωσεις δινουν και prezolon αλλα αφου διαγνωσουν την αιτια.

Και παλι περαστικα!:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini