ΑντιφλεγμονώδεςΕγκυκλοπαιδικά και μόνο, για να μαθαίνουμε, το Rymadil για τί είναι?
Οπότε υποπτεύεται οτι χτυπησε σε δίσκο σε ανύποπτο χρόνο και μετά η φλεγμονή που δημιουργήθηκε προκάλεσε πρόβλημα σε διπλανό νεύρο?Αντιφλεγμονώδες![]()
Και γω για μια απο τα ιδια ξερω.Αντιφλεγμονώδες![]()
Μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες είναι!
Τι άλλο εννοείς να είναι;
Την Eirini-Fontas ρωτούσα!Οχι, απλώς δεν ήξερα..... γι'αυτό ρώτησα. Και για να καταλάβουμε με ποιο σκεπτικό το έδωσε.
Σε μενα πηγαινε. . .Μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες είναι!
Τι άλλο εννοείς να είναι;
Ευχαριστω Τεο ...αν χρειαστει συνδρομη δευτερης κτηνιατρικης γνωμης , θα παω εκει.Εχω ακουσει απο πολλους καλα λογια για το Μαραγκο.(επειδη επιτρεπεται) ο κ.Θωμας Μαραγκος στο Χαλανδρι ειναι πραγματικα ενας αξιολογοτατος κτηνιατρος.
Και τα 4 σκυλια που ειχα τα πηγαινα-πηγαινω εκει και μεχρι σημερα ειμαι οχι μονο παρα πολυ ευχαριστημενος αλλα του εχω και -σχεδον- τυφλη εμπιστοσυνη.
Αυτό με την τυφλή εμπιστοσύνη το έχω ακούσει κι απο άλλους.... συγκεκριμένα ξέρω κόσμο που ορκίζεται στο όνομα του..... ! Μονο που δε λέει πολλά πολλά (αν θέλετε να αναλύσετε τη διάγνωση, ξεχάστε το!).... παίρνεις τη θεραπεία και φεύγεις!Και τα 4 σκυλια που ειχα τα πηγαινα-πηγαινω εκει και μεχρι σημερα ειμαι οχι μονο παρα πολυ ευχαριστημενος αλλα του εχω και -σχεδον- τυφλη εμπιστοσυνη.
Ισχυει οτι δεν παιρνει ραντεβου ? Δηλαδη αν πας εκει και εχει 5 σκυλια πριν απο εσενα , τι κανεις ? Καμμια ωρα αναμονη ?Δε φταίει βέβαια ο άνθρωπος, έχει πάντα ουρά εξω και περιμένει.
Περιμένεις. Αλλά είναι πολύ γρήγορος.Ισχυει οτι δεν παιρνει ραντεβου ? Δηλαδη αν πας εκει και εχει 5 σκυλια πριν απο εσενα , τι κανεις ? Καμμια ωρα αναμονη ?