Τη ματιασα

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αντιφλεγμονώδες :)
Οπότε υποπτεύεται οτι χτυπησε σε δίσκο σε ανύποπτο χρόνο και μετά η φλεγμονή που δημιουργήθηκε προκάλεσε πρόβλημα σε διπλανό νεύρο?

(λογικό ακούγεται... εξηγεί επίσης και γιατί δεν πονάει και γιατί δεν φάνηκε άμεσα πότε έγινε η ζημιά)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες είναι!
Τι άλλο εννοείς να είναι;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Οχι, απλώς δεν ήξερα..... γι'αυτό ρώτησα. Και για να καταλάβουμε με ποιο σκεπτικό το έδωσε.
Την Eirini-Fontas ρωτούσα!
Για να καταλάβω τι άλλη πληροφορία μπορεί να της φανεί χρήσιμη!:)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες είναι!
Τι άλλο εννοείς να είναι;
Σε μενα πηγαινε. . .

Και εγω για αντιφλεγμωνοδες το ξερω αλλα ισως ειχε και καποια αλλη ιδιοτητα που μπορει να μην γνωριζα γι' αυτο ρωτησα!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όχι, από όσο ξέρω ως αντιφλεγμονώδες χρησιμοποιείται, πλέον μόνο σε ζώα, και κυρίως σε περιπτώσεις αρθρίτιδας!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
είναι κτηνιατρικό αντιφλεγμονώδες.
Tricky εύχομαι πολλά πολλά περαστικά στην Τiny. :):):):)
Ξεκούραση και ραχάτι για την μικρή...και οι άντρες του σπιτιού να είναι στα πόδια της:D:D:D

ο κτηνίατρος που πήγατε στο Χαλάνδρι είναι ο γνωστός ορθοπαιδικός?

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Μακαρι να ειναι μονο αυτο!
Μακαρι να πιαστηκε το μονο νευρο και με την ενεσουλα και την ξεκουραση να επανελθει στου φυσιολογικους κατσικισιους ρυθμους!:D

Ναι και εγω ξερω οτι το Rymadil ειναι αντιφλεγμονωδες!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Λοιπον το σκυλακι ειναι ηδη πολυ καλυτερα στην κινηση του:)... το rimadyl εχει τετοια αμεση επιδραση (ειναι αντιφλεγμονωδες και ελεγχει τον πονο) οποτε ασφαλη συμπερασματα για την κατασταση της μπορω να βγαλω μονο αυριο το πρωι.Θυμαμαι το σκυλι της φιλης μου που ενω ειχε ριξη χιαστου , με τις ενεσεις rimadyl βελτιωνοταν για τις επομενες ωρες (και μονο) θεαματικα. Τοτε , ενας χασαπης κτηνιατρος δεν ειχε κανει διαγνωση της ριξης χιαστου και απλα το πλακωνε στις ενεσεις καθε μερα :mad: (μεχρι που πηγαμε το σκυλακι στο Δανουρδη και την εγχειρησε αμεσα).

Δεν μπορω να ευχαριστησω αρκετα την mareco για το crate που μου δανεισε , καθως και τον Krannis και Noela για τις παρομοιες προσφορες τους ;)

Θα σας ενημερωσω αυριο για την προοδο:).

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Βασιλη εχεις p.m.

(επειδη επιτρεπεται) ο κ.Θωμας Μαραγκος στο Χαλανδρι ειναι πραγματικα ενας αξιολογοτατος κτηνιατρος.

Και τα 4 σκυλια που ειχα τα πηγαινα-πηγαινω εκει και μεχρι σημερα ειμαι οχι μονο παρα πολυ ευχαριστημενος αλλα του εχω και -σχεδον- τυφλη εμπιστοσυνη.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Και εγω είμαι από τις πολύ παλιές πελάτισες του Θωμα...και η μαμά μου και η αδελφή μου..
Μόνο από φέτος εγω έκανα απιστία και πηγαίνω στη φιλενάδα μου που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελείωσε με τις ατελείωτες σπουδες της..τις ειδικότητες και κλπ,κλπ και γύρισε Αθήνα..
Αλλά ο Θωμας θεωρειται από τους πολύ σωστούς κτηνίατρους.
Άντε περαστικό να είναι ...και εύχομαι σύντομα να χοροπηδαει !!!!!:D:D:D:D

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
(επειδη επιτρεπεται) ο κ.Θωμας Μαραγκος στο Χαλανδρι ειναι πραγματικα ενας αξιολογοτατος κτηνιατρος.

Και τα 4 σκυλια που ειχα τα πηγαινα-πηγαινω εκει και μεχρι σημερα ειμαι οχι μονο παρα πολυ ευχαριστημενος αλλα του εχω και -σχεδον- τυφλη εμπιστοσυνη.
Ευχαριστω Τεο ...αν χρειαστει συνδρομη δευτερης κτηνιατρικης γνωμης , θα παω εκει.Εχω ακουσει απο πολλους καλα λογια για το Μαραγκο.

Μεχρι τοτε , ''οφειλω'' να εμπιστευτω τον κτηνιατρο που πηγα σημερα και τη διαγνωση του ;)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αυτό με την τυφλή εμπιστοσύνη το έχω ακούσει κι απο άλλους.... συγκεκριμένα ξέρω κόσμο που ορκίζεται στο όνομα του..... ! Μονο που δε λέει πολλά πολλά (αν θέλετε να αναλύσετε τη διάγνωση, ξεχάστε το!).... παίρνεις τη θεραπεία και φεύγεις! :D Δε φταίει βέβαια ο άνθρωπος, έχει πάντα ουρά εξω και περιμένει.

Ξέρω οτι βοηθάει πολύ και με τα αδέσποτα (έχει κουμπαρά στο ιατρείο του για στειρώσεις κτλ)

Εγώ του πήγα το Φρέντο που είχε μυστηριώδες θέμα στο πόδι του (αφού είχει δει αλλους τρεις κτηνιάτρους). Μου φάνηκε πολύ έμπειρος. Βέβαια το θέμα δε λυθηκε ακόμα, αλλα ορισμένα πράγματα δε διορθώνονται ακόμα και με τους καλύτερους κτηνιάτρους! :)

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Δε φταίει βέβαια ο άνθρωπος, έχει πάντα ουρά εξω και περιμένει.
Ισχυει οτι δεν παιρνει ραντεβου ? Δηλαδη αν πας εκει και εχει 5 σκυλια πριν απο εσενα , τι κανεις ? Καμμια ωρα αναμονη ?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr