Ασε ...19:00 χθες μιλησα με Μαριανθη να περασει να δει τι υπεροχο κατσικακι εχει γινει.Σημερα το πρωι την πηρα για να τις πω τα ακριβως αντιθετα!!! Δεν το πιστεύω...... τι μπορεί να έγινε? Απο τη μια στιγμή στην άλλη???![]()
Ασε ...19:00 χθες μιλησα με Μαριανθη να περασει να δει τι υπεροχο κατσικακι εχει γινει.Σημερα το πρωι την πηρα για να τις πω τα ακριβως αντιθετα!!! Δεν το πιστεύω...... τι μπορεί να έγινε? Απο τη μια στιγμή στην άλλη???![]()
Ρε Tricky, πραγματικά τη ματιάσαμε τη σκύλα..... (και δεν πιστεύω στα ματιάσματα). Μετά που την πήρες εσύ, μίλησα κι εγώ μαζί της (σε κοροϊδεύαμε...Ασε ...19:00 χθες μιλησα με Μαριανθη να περασει να δει τι υπεροχο κατσικακι εχει γινει.Σημερα το πρωι την πηρα για να τις πω τα ακριβως αντιθετα![]()
Απλα περασε απο το μυαλο μου επειδη ειχα στειλει ενα κουταβι στην Κυπρο και ο ιδιοκτητης το εχασε 9 μηνων απο φολα. Ειχε παρομοια συμπτωματα και ο κτηνιατρος ηταν τοσο κομπογιανιτης που δεν μπορουσε να το διαγνωσει και παιδευοταν το κουταβι ενα μηνα. Σκεψου οτι η πρωτη διαγνωση του ηταν οτι το σκυλι ηταν επιληπτικο!! Μονο οταν αλλαξε κτηνιατρο ανακαλυψε τι ειχε το κουταβι αλλα ηταν ηδη αργα, ειχαν πια καταστραφει ολα μεσα του...Ναι , υπαρχει τετοια περιπτωσηΛες να ειναι κατι τετοιο ?
Εγώ έχω ένα αν θέλεις να σου δανείσω. Αρκεί να χωράει. Γιατί ψάχνεις για πτυσσόμενο; Μαδεμοχωρίτη ξέρω στην Αγ.Παρασκευή. Είναι αποθήκη με κτηνιατρικά φάρμακα και λοιπά αξεσουάρ. Μπορώ να σου δώσω τηλέφωνο να ρωτήσεις. Είσαι σίγουρος για το όνομα;ΥΓ Που διαολο πουλανε μεταλλικα , πτυσσομενα crate ...ξερει κανεις καπου στα Βορεια Προαστια ? Καποιος Δεμαδιωτης (ή καπως ετσι) στην Αγια Παρασκευη ?
Επειδη με ενημερωσες το πρωι σχετικα , ρωτησα τον κτηνιατρο και για αυτο και το απεκλεισε (εφοσον το σκυλακι εφαγε , ειναι ηρεμο οταν ειναι ξαπλωμενο , δεν εχει εμετους/σπασμους/αφρους κλπ)Απλα περασε απο το μυαλο μου επειδη ειχα στειλει ενα κουταβι στην Κυπρο και ο ιδιοκτητης το εχασε 9 μηνων απο φολα.
Μήπως Μαδεμοχωρίτης; Έχει αποθήκη με κτηνιατρικά και άλλα, Μεσογείων και 28ης Οκτωβρίου 1, πλατεία Κοραή,ΥΓ Που διαολο πουλανε μεταλλικα , πτυσσομενα crate ...ξερει κανεις καπου στα Βορεια Προαστια ? Καποιος Δεμαδιωτης (ή καπως ετσι) στην Αγια Παρασκευη ?
Αυτος ειναι MarecoΕγώ έχω ένα αν θέλεις να σου δανείσω. Αρκεί να χωράει. Γιατί ψάχνεις για πτυσσόμενο; Μαδεμοχωρίτη ξέρω στην Αγ.Παρασκευή. Είναι αποθήκη με κτηνιατρικά φάρμακα και λοιπά αξεσουάρ. Μπορώ να σου δώσω τηλέφωνο να ρωτήσεις. Είσαι σίγουρος για το όνομα;
Προς Θεου Βασιλη! Δεν αμφισβητησε κανεις τη διαγνωση του γιατρου που αν ειναι αυτος που νομιζω στο Χαλανδρι, εχω ακουσει τα καλυτερα. Απλα ανεφερα ενα περιστατικο που συνεβη και πηγε εκει το μυαλο μου τελειως υποθετικα. Τι μπορω να ξερω εγω αλλωστε απο ιατρικη, για να αμφισβητω κτηνιατρο που εξετασε το σκυλο σου??Τι να πω ρε παιδια ...η κτηνιατρος του Boogie ειναι στη Λαμψακο,Χαλκιδας και δεν προλαβαινα να την παω εκει .Ο κτηνιατρος που πηγα την Tiny ειναι γενικα γνωστος στο Χαλανδρι , εχω παει το Boogie μια φορα για αιματολογικες και εχει την ''εγκριση'' του Καταφυγιου απο οπου πηρα το σκυλακι (εχουν παει κατα καιρους σκυλια εκει και υπαρχει θετικη αποψη για τον επαγγελματισμο/φιλοζωια του)
Οχι μονιμα ...θελω να ξεκουρασω τη σκυλα χωρις να εχω το αγχος του χοντροσκυλου.Μήπως Μαδεμοχωρίτης; Έχει αποθήκη με κτηνιατρικά και άλλα, Μεσογείων και 28ης Οκτωβρίου 1, πλατεία Κοραή,
Το θες για μόνιμα;
Δεν ειπα κατι τετοιο (η πρωτη με τη δευτερη παραγραφο της προηγουμενης απαντησης μου δεν συνδεονται)και πηγε εκει το μυαλο μου τελειως υποθετικα. Τι μπορω να ξερω εγω αλλωστε απο ιατρικη, για να αμφισβητω κτηνιατρο που εξετασε το σκυλο σου??![]()
Ευχαριστουμε ΕιρηνηΜε την rymadil την ενεση δειχνει καλυτερα??? Σου ειπε να τα συνεχισεις μεχρι την Δευτερα η φτανει η ενεση μονο??
Περαστικα ευχομαι παντως για το κατσικακι σου!!
Την Δευτερα περιμενουμε και τα νεα σας και ευελπιστουμε να ειναι καλυτερα!