ειδα τα σκυλια του σε μια εκθεση,μουρλαθηκα με εναν αρσενικο ειδικα...μετα απο καιρο τον πηρα τηλεφωνο,ρωτησα εαν εχει γεννα και με ποια ακριβως σκυλια,μου ειπε τα ονοματα τους,ηταν αυτα που με ενδιεφεραν,τον ρωτησα ποτε μπορω να παω να τα δω,μου ειπε "οποτε θελετε,μονο παρτε με τηλεφωνο την προηγουμενη για να ειμαι σιγουρα εδω ο ιδιος",τον ρωτησα πως ακριβως πηγαινω εκει,μου απαντησε,πηγα,ηταν εκει ολα τα κουταβακια της γεννας,εκεινη την μερα ηταν αλλα δυο ζευγαρια που ηθελαν και αυτοι,αλλα δεν τους ειδα αποφασισμενους και δεν αγχωθηκα :lol:συζητησαμε,ειχαμε επαφη σε οτι μου ειπε και οτι του ειπα, ...διαλεξα εναν,για να τον ξεχωριζω εγω επειδη ηταν καρμπον ολα τα αρσενικα στα δικα μου ματια, του ψαλιδισαμε λιγο την ουριτσα, :lol: εδωσα προκαταβολη και μετα απο 2-3 μερες πηγα και τον πηρα και ειδα στα ματια του πως χαρηκε που μου το εδωσε (σημειωση...την γυαλαδα στο ματι λογω φραγκων,ξερω να την διακρινω,οχι,δεν ηταν τετοια :lol: )
οταν πηγα τον γερμανικο για εκπαιδευση,στο σαλονι ηταν μια νεα κουταβοθυελλα και εφυγα με το καυκασακι μου(που ειχα δει παλι τους γονεις του πολλες φορες και σε εκθεση και στο σπιτι του,διοτι πηγαιναμε και για μπριζολιδια στο τζακι :lol: ) για παρηγορια... 8)
αυταααα....σε καλυψα?