Εντάξει θα φοράω την στολή στις εθνικές εορτέςοι ψηλες ειναι για παρελαση ρε οι κοντες εχουν τη χαρη
Μωρέ δεν πήρε ακόμα χαμπάρι τι γίνεται εδώ. Μόλις καταλάβει θα καταντήσει κοπτοραπτούΕντάξει θα φοράω την στολή στις εθνικές εορτέςΤώρα θα σου πω μια λέξη και θα τρομάξεις ....mareco...έρχεταιιιιιιι.
Πρωταπριλιάτικο αστείο κι αυτό;Παιδια, ντρεπομαι παρα πολυ!
Θυμαστε ολοι νομιζω τι εγραψα προ ολιγων ημερων οτι δεν πουλαω με τιποτα το σκυλο μου!!
Σημερα αναγκαστηκα να τον πουλησω για 1,800 Ευρω γιατι εδω και καιρο ειχα πολλα θεματα με την πολυκατοικια!!!
Ολη μερα κλαιω και δεν μπορω να συνελθω, ηθελα να το γραψω εδω. Τελικα ποτε μη λες ποτε. Αυτα!
Γεια σας, δεν θα ξαναμπω στο φορουμ δεν εχει κανενα νοημα για μενα! ννα ειστε ολοι καλα και να μην σας τυχει!
Δεν ξέρω τι σας έπιασε όλους τους μπουλμαστιφάδες σήμερα (δηλ.χθες) και πιστεύετε ότι θα μας κοροιδέψετε??? Καλό μήνα και σε σέναΠαιδια, ντρεπομαι παρα πολυ!
Θυμαστε ολοι νομιζω τι εγραψα προ ολιγων ημερων οτι δεν πουλαω με τιποτα το σκυλο μου!!
Σημερα αναγκαστηκα να τον πουλησω για 1,800 Ευρω γιατι εδω και καιρο ειχα πολλα θεματα με την πολυκατοικια!!!
Ολη μερα κλαιω και δεν μπορω να συνελθω, ηθελα να το γραψω εδω. Τελικα ποτε μη λες ποτε. Αυτα!
Γεια σας, δεν θα ξαναμπω στο φορουμ δεν εχει κανενα νοημα για μενα! ννα ειστε ολοι καλα και να μην σας τυχει!
Εντάξει δεν μασάμε πια:cuniaoo:Δεν ξέρω τι σας έπιασε όλους τους μπουλμαστιφάδες σήμερα (δηλ.χθες) και πιστεύετε ότι θα μας κοροιδέψετε??? Καλό μήνα και σε σένα![]()