Ενα επιπλέον κριτήριο λοιπον για την επιλογή... αντε να βρεις αντρα μεταΕφόσον, ρε φίλε, έχεις σκύλο και αγαπάς τα ζώα, είναι δυνατόν (να ερωτευτείς κιόλας!!!) να παντρευτείς με ένα άνθρωπο που ξέρεις, εκ των προτέρων, ότι δεν τα πολυσυμπαθεί?
Ενα επιπλέον κριτήριο λοιπον για την επιλογή... αντε να βρεις αντρα μεταΕφόσον, ρε φίλε, έχεις σκύλο και αγαπάς τα ζώα, είναι δυνατόν (να ερωτευτείς κιόλας!!!) να παντρευτείς με ένα άνθρωπο που ξέρεις, εκ των προτέρων, ότι δεν τα πολυσυμπαθεί?
Συμφωνώ απόλυτα. Το θέμα "διαφωνίας" είναι γενικότερο, δεδομένου ότι ο σκύλος είναι και τρόπος ζωής. Θα πάμε διακοπές όπου μπορούμε να πάμε και με το σκύλο, δεν θα ξενυχτήσουμε το Σάββατο γιατί την Κυριακή πουρνό-πουρνό έχουμε βόλτα στα Βασιλικά Κτήματα, φίλοι μας (όσοι έρχονται στο σπίτι) έχουν καταλήξει να είναι οι σκυλόβιοι, θα διαλέξουμε την ταβέρνα με βασικό κριτήριο αν δέχεται σκύλο κοκ.Εδώ (μεταξύ άλλων) πιστεύω ότι μιλάμε για αποτυχημένες επιλογές του "ετέρου ημίσεως" και όχι μόνο στα θέματα του σκύλου - γάτας.
Εφόσον, ρε φίλε, έχεις σκύλο και αγαπάς τα ζώα, είναι δυνατόν (να ερωτευτείς κιόλας!!!) να παντρευτείς με ένα άνθρωπο που ξέρεις, εκ των προτέρων, ότι δεν τα πολυσυμπαθεί?
Υπό την έννοια αυτή, ο φίλος σου πολύ ορθά έδωσε τη συμβουλή του. Δεδομένου ότι, στο μέλλον, θα προκύψουν και άλλες διαφωνίες, σε βασικά θέματα, είναι σίγουρο...
Για πες μου εσύ?...Πως τα κάνεις όλα αυτά με τον άλλον, όταν δεν συμφωνείς?
Παρόλα αυτά, τώρα που το ξανασκέφτομαι, Αρη, μία τέτοια δημοσκόπηση θα είχε μόνο ένα αποτέλεσμα, με τα συντριπτικά της αποτελέσματα:Να κανουμε κανενα πολ με τιτλο «αν ερωτευοσασταν, θα παρατουσατε τον σκυλο»?![]()
Tα κανεις μια χαρα... εις βαρος του σκύλου βεβαια! Εγω ξερω ΠΟΛΛΑ ζευγάρια που εχουν σκύλο μονο επειδή τον θελει μονο ο ενας.Πως τα κάνεις όλα αυτά με τον άλλον, όταν δεν συμφωνείς?
Οπως έλεγε, σε ένα παλιό τραγούδι, ο Μαζωνάκης: "Εγώ κι ο σκύλος μου, ο μόνος φίλος μου".Παιδιά το θέμα είναι απλό. Όσοι καβαντζώσαμε σύντροφο-σύζυγο σκυλόβιο και συννενούμαστε ... καβαντζώσαμε! Οι υπόλοιποι (οι λέφτερες και λέφτεροι) ας αρχίζουν να ψάχνονται εντός φόρουμ (άντε και σε κανα άλλο σκυλοφόρουμ) γιατί σας βλέπω μπακούρια! (όχι ότι είναι κακό!):maria:
aja1:
Άλλο "ανέχομαι" και "συμβιβάζομαι" και άλλο "γουστάρω"Αν εγώ πρέπει να ανεχθώ το πρόσεχε την πόρτα και την ταπετσαρία του αυτοκινήτου (και άλλοι έχουν αυτοκίνητα !) ή πάω για ποδόσφαιρο (καλά κάνεις) ή πλύνε στο χέρι το καλό μου το πουλόβερ (γιατί το αγόρασες αφού δεν θα το πλένεις?) ή δε φτάχνεις και κανένα καφέ... ή το ροχαλητό ...ή τι θα φάμε σήμερα ...ή να δούμε αυτό στην τηλεόραση (αυτό που θες εσύ είναι βλακεία τοχω δει.) ή χιλιάδες άλλα ε......τότε μπορεί να δεχθεί και το σκύλο μου λέω εγώ..... Βγάζω άχτι ?![]()
Άλλο "ανέχομαι" και "συμβιβάζομαι" και άλλο "γουστάρω"Από τη στιγμή που κάποιος νώθει να συμβιβάζεται ή να ανέχεται, για μένα η υπόθεση είναι σαν τα γιαούρτια, δηλαδή με ημερομηνία λήξης. [QUOTE/]
Έχεις δίκιο παρασύρθηκα ...πορώθηκα με το θέμα απο το πρωι
Θα βγαινεις συχνα εξω για να καπνιζεις ουτως ή αλλιως![]()
Aυτές είναι γυναίκες? Αυτές είναι απο εκείνες τις γυναίκες που καλύτερα οταν τις βλέπεις να άλλαζεις δρόμο.πολλες γυναικες δεν θελουν κανενα ζωο οταν περιμενουν παιδι.
Υπαρχουν περιπτωσεις γυναικων που εδιωξαν,εδωσαν το σκυλι τους,οταν εμαθαν για το παιδι που κυοφορουν.
Συμφωνώ.Eγώ πιστεύω οτι δεν έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη, αλλά με το κατα πόσο πραγματικά η γυναίκα θέλει ή όχι το σκύλο. Υπάρχουν υστερικές εγκυμονούσες που κρατάνε τα σκυλιά τους, κι αλλες ψυχραιμότατες που δεν θέλουν σκύλο ούτε πριν ούτε κατα τη διάρκεια ούτε μετά την εγκυμοσύνη.
Ασχέτως εγκυμοσύνης λοιπόν, αν η γυναίκα σου πραγματικά δε θέλει το σκύλο (κάνε μια σοβαρή και ήσυχη συζήτηση μαζί της), καλό θα έιναι να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να τον δώσεις όσο ακόμα είανι νωρίς, πριν δεθείτε παραπάνω.![]()
ελπιζω να εχω γινει κατανοητος...Aυτές είναι γυναίκες? Αυτές είναι απο εκείνες τις γυναίκες που καλύτερα οταν τις βλέπεις να άλλαζεις δρόμο.
Αυτο ποτέ δεν μου άρεσε.
Μα το θέμα είναι να μη φέρεις σκύλο στο σπίτι καθόλου, αν η γυναίκα σου δεν το θέλει πραγματικά, γιατι μετά στην πρώτη δυσκολία (βλέπε εγκυμοσύνη) θα φάει πόρτα ο σκύλος και θα'σαι εσύ υπεύθυνος, όχι εκείνη.βεβαια,εαν καποτε παντρευτω και η γυναικα μου(που μπορει να αγαπαει τα σκυλια και να τα θελει,μπορει ομως και οχι...) βρεθει στην αναλογη θεση,δεν ξερω πως θα πραξω.