ή ο σκύλος έξω ή καθόλου σκυλος

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Εφόσον, ρε φίλε, έχεις σκύλο και αγαπάς τα ζώα, είναι δυνατόν (να ερωτευτείς κιόλας!!!) να παντρευτείς με ένα άνθρωπο που ξέρεις, εκ των προτέρων, ότι δεν τα πολυσυμπαθεί?
Ενα επιπλέον κριτήριο λοιπον για την επιλογή... αντε να βρεις αντρα μετα:p

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μέσα στο forum αυτό, πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι σα να ...κλέβεις εκκλησία.

Αλλά, Αρη, στο dogforum υπάρχουν μόνο 680 ενεργά μέλη!!!
Με τους υπόλοιπους τι γίνεται που, "όπου και να ταξιδέψεις, η Ελλάδα σε πληγώνει"?

(By the way, διάβασες (χτες ή προχτές) που κρέμασαν μιά γάτα σε κεντρική πλατεία των Γιαννιτσών, την έσκισαν με το μαχαίρι και την άφησαν εκεί να πεθάνει, με το αίμα της να στάζει μέχρι τελευταίας σταγόνας?)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.595
10.982
Athens
Εδώ (μεταξύ άλλων) πιστεύω ότι μιλάμε για αποτυχημένες επιλογές του "ετέρου ημίσεως" και όχι μόνο στα θέματα του σκύλου - γάτας.

Εφόσον, ρε φίλε, έχεις σκύλο και αγαπάς τα ζώα, είναι δυνατόν (να ερωτευτείς κιόλας!!!) να παντρευτείς με ένα άνθρωπο που ξέρεις, εκ των προτέρων, ότι δεν τα πολυσυμπαθεί?
Υπό την έννοια αυτή, ο φίλος σου πολύ ορθά έδωσε τη συμβουλή του. Δεδομένου ότι, στο μέλλον, θα προκύψουν και άλλες διαφωνίες, σε βασικά θέματα, είναι σίγουρο...
Συμφωνώ απόλυτα. Το θέμα "διαφωνίας" είναι γενικότερο, δεδομένου ότι ο σκύλος είναι και τρόπος ζωής. Θα πάμε διακοπές όπου μπορούμε να πάμε και με το σκύλο, δεν θα ξενυχτήσουμε το Σάββατο γιατί την Κυριακή πουρνό-πουρνό έχουμε βόλτα στα Βασιλικά Κτήματα, φίλοι μας (όσοι έρχονται στο σπίτι) έχουν καταλήξει να είναι οι σκυλόβιοι, θα διαλέξουμε την ταβέρνα με βασικό κριτήριο αν δέχεται σκύλο κοκ.

Πως τα κάνεις όλα αυτά με τον άλλον, όταν δεν συμφωνείς?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εγω δεν εχω κανεναν φιλο σκυλοβιο. Τους εχω επιβαλει την Ηρα και σε οποιον αρεσει (δημοκρατικοτατος οπως παντα).

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.595
10.982
Athens
Παιδιά το θέμα είναι απλό. Όσοι καβαντζώσαμε σύντροφο-σύζυγο σκυλόβιο και συννενούμαστε ... καβαντζώσαμε! Οι υπόλοιποι (οι λέφτερες και λέφτεροι :D ) ας αρχίζουν να ψάχνονται εντός φόρουμ (άντε και σε κανα άλλο σκυλοφόρουμ) γιατί σας βλέπω μπακούρια! (όχι ότι είναι κακό!):maria::paja1:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Να κανουμε κανενα πολ με τιτλο «αν ερωτευοσασταν, θα παρατουσατε τον σκυλο»? :p
Παρόλα αυτά, τώρα που το ξανασκέφτομαι, Αρη, μία τέτοια δημοσκόπηση θα είχε μόνο ένα αποτέλεσμα, με τα συντριπτικά της αποτελέσματα:

Ο επισκέπτης που θα έβλεπε το αποτέλεσμα, θα διάβαζε το θέμα και κάτι θα του έμενε...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Πως τα κάνεις όλα αυτά με τον άλλον, όταν δεν συμφωνείς?
Tα κανεις μια χαρα... εις βαρος του σκύλου βεβαια! Εγω ξερω ΠΟΛΛΑ ζευγάρια που εχουν σκύλο μονο επειδή τον θελει μονο ο ενας.
Προσφατα φιλικο μου ζευγάρι απεκτησε κουτάβι λαμπραντορ επειδη η κοπέλα είχε θεσει βετο οτι θα παει να μείνει εκτος Αττικης μονο αν επερναν σκυλο. Ο αντρας της το δέχτηκε με την προυπόθεση οτι δε θα μπαίνει στο σπίτι. Το κουτάβι μεγάλωσε στο μπαλκόνι και πριν λίγες μερες το κατέβασαν στον κήπο οπου ξήλωσε ολο το τεχνητό γκαζον... έξαλλος αυτος. Ξανα μπαλκόνι το κουταβι...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Παιδιά το θέμα είναι απλό. Όσοι καβαντζώσαμε σύντροφο-σύζυγο σκυλόβιο και συννενούμαστε ... καβαντζώσαμε! Οι υπόλοιποι (οι λέφτερες και λέφτεροι :D ) ας αρχίζουν να ψάχνονται εντός φόρουμ (άντε και σε κανα άλλο σκυλοφόρουμ) γιατί σας βλέπω μπακούρια! (όχι ότι είναι κακό!):maria::paja1:
Οπως έλεγε, σε ένα παλιό τραγούδι, ο Μαζωνάκης: "Εγώ κι ο σκύλος μου, ο μόνος φίλος μου".:cool:

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
και όπως είπε κάποιος άλλος

τους σκύλους τους βάζουνε μέσα σε παλάτια και εσείς δεν θέλετε να τα βάλετε στις καλύβες σας.

large_mirren..jpg

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αν εγώ πρέπει να ανεχθώ το πρόσεχε την πόρτα και την ταπετσαρία του αυτοκινήτου (και άλλοι έχουν αυτοκίνητα !) ή πάω για ποδόσφαιρο (καλά κάνεις) ή πλύνε στο χέρι το καλό μου το πουλόβερ (γιατί το αγόρασες αφού δεν θα το πλένεις?) ή δε φτάχνεις και κανένα καφέ... ή το ροχαλητό ...ή τι θα φάμε σήμερα ...ή να δούμε αυτό στην τηλεόραση (αυτό που θες εσύ είναι βλακεία τοχω δει.) ή χιλιάδες άλλα ε......τότε μπορεί να δεχθεί και το σκύλο μου λέω εγώ..... Βγάζω άχτι ?:confused: Αλλά είμαι και απο τις τυχερές έχω καβατζώσει .

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.595
10.982
Athens
Αν εγώ πρέπει να ανεχθώ το πρόσεχε την πόρτα και την ταπετσαρία του αυτοκινήτου (και άλλοι έχουν αυτοκίνητα !) ή πάω για ποδόσφαιρο (καλά κάνεις) ή πλύνε στο χέρι το καλό μου το πουλόβερ (γιατί το αγόρασες αφού δεν θα το πλένεις?) ή δε φτάχνεις και κανένα καφέ... ή το ροχαλητό ...ή τι θα φάμε σήμερα ...ή να δούμε αυτό στην τηλεόραση (αυτό που θες εσύ είναι βλακεία τοχω δει.) ή χιλιάδες άλλα ε......τότε μπορεί να δεχθεί και το σκύλο μου λέω εγώ..... Βγάζω άχτι ?:confused:
Άλλο "ανέχομαι" και "συμβιβάζομαι" και άλλο "γουστάρω" ;) Από τη στιγμή που κάποιος νώθει να συμβιβάζεται ή να ανέχεται, για μένα η υπόθεση είναι σαν τα γιαούρτια, δηλαδή με ημερομηνία λήξης.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας όμως: Το θέμα "σκύλος" θα πρέπει να συζητιέται πολύ σοβαρά πριν από το ενδεχόμενο κοινής συμβίωσης. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να φτάνει κανείς την τελευταία στιγμή να ψάχνει τι θα κάνει το σκύλο. Κατά την άποψή μου, ή θα συμφωνούν απόλυτα και οι δύο για σωστή συγκατοίκηση για σκύλο, ή θα πρέπει να το αφήσουν τελείως το θέμα. Οι μεσοβέζικες λύσεις (ο σκύλος στον κήπο, στο μπαλκόνι, στο κελάρι κλπ.) δεν ικανοποιούν κανέναν - κάποια στιγμή το πρόβλημα θα ανακύψει και πάλι γαιτί ο σκύλος θα σκάψει το γκαζόν, "τι θα κάνουμε το σκύλο που θέλουμε να φύγουμε διακοπές" κλπ.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Βάσω,
Σήμερα σε ότι έχεις γράψει, έχω συμφωνήσει.:)

Αυτά, όντως, δεν είναι θέματα της τελευταίας στιγμής, δεν είναι "τελευταίες πινελιές" της σχέσης, δεν είναι η κορδέλα της συσκευασίας...
Είναι θέματα που μένουν και διαρκούν. Είναι τρόπος ζωής!

Εμείς, ας πούμε, έχουμε περάσει σε ένα ...επόμενο επίπεδο. Δεν προβληματιζόμαστε "αν"... Προβληματιζόμαστε που δεν έχουμε μπορέσει ακόμα να έχουμε τη μονοκατοικία μας, για να μπορούν τα σκυλιά μας (πρόσεξες? όχι "ο σκύλος" μας) να εκτονώνονται πιο πολύ.

Προσωπικά, έχω ...υποσχεθεί στη φίλη mareco ότι, όταν γεράσω και δεν θα με κρατάνε τα πόδια μου, θα αποκτήσω ένα yiorkie, αλλά δεν διανοούμαι ότι δεν θα έχω σκύλο...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Άλλο "ανέχομαι" και "συμβιβάζομαι" και άλλο "γουστάρω" ;) Από τη στιγμή που κάποιος νώθει να συμβιβάζεται ή να ανέχεται, για μένα η υπόθεση είναι σαν τα γιαούρτια, δηλαδή με ημερομηνία λήξης. [QUOTE/]

Έχεις δίκιο παρασύρθηκα ...:(πορώθηκα με το θέμα απο το πρωι

Last edited by a moderator:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.595
10.982
Athens
H αλήθεια είναι ότι έχουν υπάρξει και "αντίστροφα" περιστατικά:
- Μάνα γνωστού που "βρωμόσκυλο μέσα στο σπίτι μου δεν θα μπει" και τώρα μαγειρεύει πρώτα για το σκύλο και μετά για το γιο.
- Φίλος που δεν ήθελε το δεύτερο σκυλί ("να βρείτε να τον δώσετε τον κοπρίτη!") μέσα στο σπίτι (αδέσποτο που κουβάλησε από το φυλάκιο ο γιος φαντάρος) και που τώρα αν σηκωθεί τη νύχτα από το κρεβάτι (τους) ο κοπρίτης, σηκώνεται και ο ιδιοκτήτης γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί χωρίς τον κοπρίτη :D

Όμως δεν μπορείς να προεξοφλήσεις μια τέτοια έκβαση, οπότε δεν μπορείς να βασίζεσαι σε κάτι τέτοιο.

liajoe

Well-Known Member
πολλες γυναικες δεν θελουν κανενα ζωο οταν περιμενουν παιδι.
Υπαρχουν περιπτωσεις γυναικων που εδιωξαν,εδωσαν το σκυλι τους,οταν εμαθαν για το παιδι που κυοφορουν.
Aυτές είναι γυναίκες? Αυτές είναι απο εκείνες τις γυναίκες που καλύτερα οταν τις βλέπεις να άλλαζεις δρόμο.
Αυτο ποτέ δεν μου άρεσε.

liajoe

Well-Known Member
Eγώ πιστεύω οτι δεν έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη, αλλά με το κατα πόσο πραγματικά η γυναίκα θέλει ή όχι το σκύλο. Υπάρχουν υστερικές εγκυμονούσες που κρατάνε τα σκυλιά τους, κι αλλες ψυχραιμότατες που δεν θέλουν σκύλο ούτε πριν ούτε κατα τη διάρκεια ούτε μετά την εγκυμοσύνη.

Ασχέτως εγκυμοσύνης λοιπόν, αν η γυναίκα σου πραγματικά δε θέλει το σκύλο (κάνε μια σοβαρή και ήσυχη συζήτηση μαζί της), καλό θα έιναι να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να τον δώσεις όσο ακόμα είανι νωρίς, πριν δεθείτε παραπάνω. :(
Συμφωνώ.

Επίσης δύο απο τις εκπαιδεύτριες της σχολής μας εκπαίδευαν
τα σκυλιά τους μέχρι των 7 μήνα της εγκυμοσύνης τους :)
Μετά η κοιλιά ήταν πιο μεγάλη απο τον σκύλο :D

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Aυτές είναι γυναίκες? Αυτές είναι απο εκείνες τις γυναίκες που καλύτερα οταν τις βλέπεις να άλλαζεις δρόμο.
Αυτο ποτέ δεν μου άρεσε.
ελπιζω να εχω γινει κατανοητος...

εγραψα οτι υπαρχουν και αυτες οι γυναικες (που μεταξυ μας...πολυ μεταξυ μας...ειναι παρα πολλες).

δεν εγραψα οτι συμφωνω εαν ο σκυλος φυγει,επειδη η γυναικα εμεινε εγκυος.

βεβαια,εαν καποτε παντρευτω και η γυναικα μου(που μπορει να αγαπαει τα σκυλια και να τα θελει,μπορει ομως και οχι...) βρεθει στην αναλογη θεση,δεν ξερω πως θα πραξω.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
βεβαια,εαν καποτε παντρευτω και η γυναικα μου(που μπορει να αγαπαει τα σκυλια και να τα θελει,μπορει ομως και οχι...) βρεθει στην αναλογη θεση,δεν ξερω πως θα πραξω.
Μα το θέμα είναι να μη φέρεις σκύλο στο σπίτι καθόλου, αν η γυναίκα σου δεν το θέλει πραγματικά, γιατι μετά στην πρώτη δυσκολία (βλέπε εγκυμοσύνη) θα φάει πόρτα ο σκύλος και θα'σαι εσύ υπεύθυνος, όχι εκείνη.

Πάντως οφείλω να παραδεχτώ, οτι αν ετίθετο το θέμα όπως έχει τεθεί στον τίτλο, κατα πάσα πιθανότητα θα κράταγα το σκύλο στον κήπο και θα φρόντιζα απλώς να περνάω αρκετές ώρες μαζί του.... επίσης θα έκανα μια συμφωνία με το σύντροφο μου να του επιτρέπεται η είσοδος (του σκύλου όχι του συντρόφου) σε ένα μονο δωμάτιο του σπιτιού (πχ στο γραφείο μου....). Θα φρόντιζα επίσης να μετακομίσω σε σπίτι που τα επιτρέπει αυτά.
Εγώ θα δεχόμουν αντίστοιχη συμφωνία, αν πχ ο φίλος μου λάτρευε τα φίδια ας πούμε (που ούτε στο σαλόνι μου, ούτε στο υπνοδωμάτιο μου θα τα δεχόμουν....). Με καλή θέληση, όλα γίνονται.

Αλλά πρώτα θα έκανα τη συμφωνία και μετά θα έφερνα το σκύλο.... όχι κατόπιν εορτής.