Το δινεις στα αγόρια για αποπαρασίτωση? (αν δίνεις milbemax είσαι καλυμμένη). Ρωτα ένα κτηνίατρο μήπως πρεπει να δώσεις ένα τώρα, για παν ενδεχόμενο.
Ναι, αλλα κάποιοι απο μας επιλεγουμε ούτως ή άλλως και στο νότο να δίνουμε Milbemax αντί για Drontal, γιατι δεν ξέρεις ποτέ και γενικά δεν χάνεις τίποτα.δεν χρειάζεται στην αττική και νότια δεν υπάρχει κίνδυνος για σκουλήκι στην καρδιά και με την αποπαρασιτωση που γινεται ανα τριμηνο είναι καλλυμενο,
στην θεσσαλονικη και γενικοτερα βορεια που υπαρχει κίνδυνος, ο γερο - λυκος παιρνει ένα χαπακι inteceptor ( ?) αν θυμαμαι καλα μηνιαίως....
αλλά δεν γίνεται περαιτερω αποπαρασίτωση....
προς θεού... και πολύ καλά έκανες...Το πρόβλημα GDANE είναι ότι αυτά τα σκυλιά έχουν έρθει από Σέρρες και δύο κανίς βρέθηκαν θετικά ήδη, για αυτό πήγα και τις μικρές για εξετάσεις...αλλιώς δεν θα το έκανα...
Πάλι δεν πρόλαβα τη κτηνίατρο..αύριο τα αποτελέσματα.....άντε να δούμε...
το guardian καλύπτει για 6 μήνες.... για αυτό καλό είναι να γίνεται μέσα με τέλος Απρίλη για να καλύπτει το επικίνδυνο εξάμηνο. Απο Οκτώβρη- Νοέμβρη και μετά δε χρειάζεται και επαναλαμβάνεται πάλι την άνοιξη. Αυτή τη στιγμή υπάρχει έλλειψη στην Ελλάδα απο ότι μου πε ο κτηνίατρος μου. Επιπλέον,Και εμεις το guardian κανουμε μια φορα τον χρονο. Απο ο,τι θυμαμαι μου ειχε πει ο κτηνιατρος οτι εχει διαρκεια σχεδον ενα χρονο οποτε γλυτωνουμε και τα χαπια καθε μηνα.
:O:O:O Νομιζω πως πρεπει να το ψαξω λιγο παραπανω το θεμα....Επιπλέον,
δε θεωρείται και απόλυτα ακίνδυνο καθώς μπορεί να προκαλέσει τοξίκωση λόγω υψηλής περιεκτικότητας σε Μοξιδεκτινη
Φίλος μου που ρώτησε τον κτηνίατρο του μου είπε πως σε χώρες του εξωτερικού έχει καταργηθεί ως ύποπτο για καρκίνο.