Ερωτηση για το μιλμπεμαξ...Το δινουμε καθε μηνα ακριβως την ημερομηνια που το δωσαμε τον προηγουμενο μηνα, ή καθε διμηνο?
Kαθε μηνα ,ιδια μερα.Ερωτηση για το μιλμπεμαξ...Το δινουμε καθε μηνα ακριβως την ημερομηνια που το δωσαμε τον προηγουμενο μηνα, ή καθε διμηνο?
όντως έτσι είναι...miss ταρα, αυτο το ειπε ο ντοκτορ, γιατι στις οδηγιες της συσκευασιας δεν γραφει τιποτα![]()
Εγώ είμαι της άποψης οτι απο τη στιγμή που υιοθετείς ένα σκυλάκι είσαι πλέον υπεύθυνη γι'αυτό με ότι αυτό συνεπάγεται. Σήμερα μπορεί να είναι η διροφιλαρίωση (για την ερλιχίωση δεν τίθεται θέμα, διορθώνεται πολύ εύκολα και φτηνά) αύριο μπορεί να είναι ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο που απαιτεί εγχείρηση. Θα πρεπει να είσαι πάντα έτοιμη να ανταπεξέλθεις.Γεια, θέλω να μοιραστώ και εγώ μαζί σας τον πόνο μου για τη σχετική ασθένεια, τη διροφιλαρίωση! Πριν 4 ημέρες πήρα ένα σκύλο από κυνοκομείο της Β.Ελλάδας , συγκεκριμένα μου είπαν ότι είναι ένα Dogo Argentino υγιέστατο, αφενός γιατί έψαχνα για σκύλο, αφετέρου να βοηθήσω ένα αδέσποτο που είχε ανάγκη από σπίτι. Σήμερα, πηγαίνοντας στην κτηνίατρό μου την Ήρα (το Dogo μου) αποδείχθηκε ότι ήταν θετική και σε ερλιχίωση και σε διροφιλάρια. Μου είπε ότι για ένα μήνα θα κάνουμε θεραπεία για την ερλιχίωση και μετά θα ξεκινήσουμε θεραπεία για τη διροφιλάρια, που αναμένεται να ταλαιπωρήσει πολύ το σκύλο. Η Ήρα είναι 1,5 έτους, βήχει λίγο και ενώ είνια πολύ χαρούμενη γενικά, δεν έχει διάθεση για τρέξιμο ή περπάτημα (λογικό θα πείτε λόγω της ασθένειας).
Το θέμα είναι ότι μου λένε γνωστοί ότι ο σκύλος μάλλον θα πεθάνει και να μην μπω στον κόπο (και τα έξοδα), τώρα που ακόμα δεν έχω δεθεί μαζί του, να του κάνω τις θεραπείες, και να το επιστρέψω πίσω.
Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, αν και υπάρχει οικονομική δυσκολία (σήμερα έφυγαν 180 ευρώ μόνο για τις εξετάσεις και τα πρώτα κουτιά για τη θεραπεία της ερλιχίωσης).
Παρακαλώ για τις απόψεις σας, τις έχω ανάγκη..
Αρχικό μήνυμα απο Eleni p27 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια, θέλω να μοιραστώ και εγώ μαζί σας τον πόνο μου για τη σχετική ασθένεια, τη διροφιλαρίωση! Πριν 4 ημέρες πήρα ένα σκύλο από κυνοκομείο της Β.Ελλάδας , συγκεκριμένα μου είπαν ότι είναι ένα Dogo Argentino υγιέστατο, αφενός γιατί έψαχνα για σκύλο, αφετέρου να βοηθήσω ένα αδέσποτο που είχε ανάγκη από σπίτι. Σήμερα, πηγαίνοντας στην κτηνίατρό μου την Ήρα (το Dogo μου) αποδείχθηκε ότι ήταν θετική και σε ερλιχίωση και σε διροφιλάρια. Μου είπε ότι για ένα μήνα θα κάνουμε θεραπεία για την ερλιχίωση και μετά θα ξεκινήσουμε θεραπεία για τη διροφιλάρια, που αναμένεται να ταλαιπωρήσει πολύ το σκύλο. Η Ήρα είναι 1,5 έτους, βήχει λίγο και ενώ είνια πολύ χαρούμενη γενικά, δεν έχει διάθεση για τρέξιμο ή περπάτημα (λογικό θα πείτε λόγω της ασθένειας).
Το θέμα είναι ότι μου λένε γνωστοί ότι ο σκύλος μάλλον θα πεθάνει και να μην μπω στον κόπο (και τα έξοδα), τώρα που ακόμα δεν έχω δεθεί μαζί του, να του κάνω τις θεραπείες, και να το επιστρέψω πίσω.
Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, αν και υπάρχει οικονομική δυσκολία (σήμερα έφυγαν 180 ευρώ μόνο για τις εξετάσεις και τα πρώτα κουτιά για τη θεραπεία της ερλιχίωσης).
Παρακαλώ για τις απόψεις σας, τις έχω ανάγκη..
Απ' το στόμα μου το πήρεςΣιρόπι και κορτιζόνη για την ερλιχίωση?? Μόνο εγώ το ακούω πρώτη φορά?