Realistic protection

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εν τω μεταξυ μετα το 32, νομιζεις οτι ακους τσοντα ..ωωωχχχ...ω ναιιι, αχχχ, μπραβοοο, αααχχχ, ω ναι!
:D:D:D

Whitefang

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2008
250
12
Κοζάνη
Πολύ γέλιο !! Σε λίγο θα κάνουνε και νούμερο στριπτίζ με την Ηρα να βγάζει ένα-ένα τα ρούχα τού εκπαιδευτή :eek:

Μιά φορά ένας τέτοιος με ξυρισμένο κεφάλι, στολή παραλλαγής και επιθετικό σκυλί μού λέει "τι το θες το χάσκυ, αυτά τα σκυλιά είναι ...αδερφές". :shock:

Ηξερα γιά το αυτοκίνητο ως προέκταση τού φαλλού ορισμένων κομπλεξικών, αλλά τώρα έχουμε και τον σκύλο στον ίδιο ρόλο.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Πολύ ενδιαφέρον κι επιμορφωτικό.
Το φύγε ρε μ... σημαίνει "γαύγισε". Τη λέξη ή σινιάλο για το δάγκωμα δε μπόρεσα να τα διακρίνω. Εκπαιδεύεις τον κακό να προτάσει το μανίκι; Πολύ ωραία = Aus. Πανέξυπνο να μη χρησιμοποιείς αναμενόμενες λέξεις. Κανείς δε μπορεί να σε κατηγορήσει ότι έβαλες τον σκύλο σου να επιτεθεί. Άμυνα ήτανε. ;)

Προμηθέα, ice teά!

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
συγνωμη αλλα τι επρεπε ακριβως να λενε? πως θα το κανατε εσεις δηλαδη για ειναι ρεαλιστικο? εσεις-εμεις whoever οταν κανετε ζουζουνιες με τα σκυλακια σας ειστε ποιο σοβαροι?

αν θα μπορουσες να πεις κατι για το βιντεο ειναι οτι δεν αφηνει ο σκυλος με τπτ και τρωει κλωτσια. οχι το φρασεολογιο του χειριστη και του ερεθιστη

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
συγνωμη αλλα τι επρεπε ακριβως να λενε? πως θα το κανατε εσεις δηλαδη για ειναι ρεαλιστικο? εσεις-εμεις whoever οταν κανετε ζουζουνιες με τα σκυλακια σας ειστε ποιο σοβαροι?

αν θα μπορουσες να πεις κατι για το βιντεο ειναι οτι δεν αφηνει ο σκυλος με τπτ και τρωει κλωτσια. οχι το φρασεολογιο του χειριστη και του ερεθιστη
συμφωνω απολυτα για αυτο στην αρχη του θεματος ρωτησα παιδια τι βλεπετε μαλλον εγω ξεκουτιανα

εμενα στα δαγκωματα η σκυλα μου η λατρεια μου η νινα της ελεγα μπραβο σκυλα μπραβο μουν@ρ@ μου και τοσο δαγκωνε αυτη και καμαρωνα και τοσο το φωναζα εγω και λοιπον που ειναι το αστειο ?

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Για να δούμε λοιπόν τι είναι realistic protection (ρεαλιστική προστασία), τι κάνει ένα σενάριο ρεαλιστικό;

Αν σε μια εξέταση schutzhund ο ερεθιστής φωνάζει "Τι θες ρε μ@λ@κ@;!!...Θα μου κλάσεις τα @@...Φοράω ολόσωμη!!" αυτόματα από sport γίνετε ρεαλιστική προστασία;

Ο σκύλος περιμένει να ακούσει γαμοσταυρίδια για να καταλάβει πως τώρα είναι κανονική φύλαξη και όχι άθλημα;

Το ότι πίσω από μια ελιά κρύβεται ένας κύριος με ένα τεράστιο κόκκινο γάντι στο δεξί του χέρι και ο σκύλος θέλει να του επιτεθεί, να παίξει με το γάντι, πολύ πριν ακουστεί το πρώτο "μ@λ@κ@" είναι ρεαλισμός;

Το ότι τρώει κλωτσιά και κοιτά γάντι;

Το ότι το γάντι του το "ταϊζει";

Το ότι επάνω γίνεται ολόκληρη συμπλοκή και ο "κακός" ήδη χτυπά τον κυναγωγό με το αριστερό χέρι, που μπορεί να κρατά από τριαντάφυλλο εως καλάσνικοφ και ο σκύλος έχει αρπάξει τη γαντάρα και "πέρα βρέχει";

Το ότι ο "κακός" φεύγει τρέχοντας χωρίς ο σκύλος να έχει πάρει εντολή να τον αφήσει, αλλά με το σκύλο ήρεμο πια αφού του πήρε το γάντι;

:rolleyes:

vorios02

Active Member
19 Απριλίου 2009
33
0
Ξεκινώντας θα ήθελα να συμφωνήσω με SIR-ERLIC και KRINA σχετικά με το φρασεολόγιο.Νομίζω ότι κανείς σε καταστάσεις μεγάλης έντασης δεν χρησιμοποιεί εκφράσεις του τύπου ΄΄Στάσου παλαιέ αυνανιστή μην απελευθερώσω τον κύνα΄΄(πολυ ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΣ μου ακούγεται)αλλά παραθέτει και λίγα <ΓΑΛΛΙΚΑ> οπότε προκειμένου να αναπαράγουν το συναίσθημα της συγκεκριμένης κατάστασης μάλλον είναι απαραίτητα τα μπιν@##$κια.Τώρα αν σε κάποιους φάνηκαν βάρβαρα,άξεστα,απολίτηστα ο δημιουργός του συγκεκριμένου βίντεο θα έπρεπε να λάβει υπ΄ όψιν του ότι υπάρχουν και ευαίσθητα στομάχια και θα έπρεπε να το ντύσει με μουσική.
Ένα άλλο θέμα είναι οτi o GRBANDOG ήταν παλιότερα μέλος του FORUM τώρα νομίζω έχει αποχωρίσει οπότε η παράθεση του συγκεκριμένου βίντεο μου μοιάζει λίγο άδικη μιας και δεν μπορεί να απαντήσει σε χαρακτηρισμούς περι εξελικτικής θεωρίας του ΔΑΡΒΙΝΟΥ.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δεν έχουμε Bandogs στην είσοδο του φόρουμ, αγαπητέ. Όποιος θέλει μπαίνει ελευθερα, συμμετέχει στις συζητήσεις και καταθέτει τις απόψεις του.

Στα κυναθληματα υπάρχουν σαφείς κανόνες, κριτές, βαθμολογία. Σε αυτά τα καραγκιοζιλίκια παίρνει ο καθένας ένα ταλαιπωρο σκυλάκι, ψωνίζει τον κατάλληλο εξοπλισμό (μανίκι, πλαστική καρέκλα από γύφτο, λοστους, καδρονια, καλσόν για το κεφάλι κοκ), φτιάχνει ένα σενάριο ανάλογα την έμπνευση (με οτι δηλαδη του κατεβεί στην γκλάβα), βαφτίζει το εγχείρημα «ρεαλιστική σωματοφυλακή» (επιβάλλεται κάτι στομφώδες) και ανεβάζει τα βιντεακια στο youtube μήπως εντυπωσιαστεί κάποιος άσχετος πιτσιρικάς, δώσει 1500 ευρώ για να ψωνίσει τον ημιαιμο υπερσκυλο και τον περιφέρει στις πλατείες κάνοντας φιγούρα στους φίλους του.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Στα κυναθληματα υπάρχουν σαφείς κανόνες, κριτές, βαθμολογία. Σε αυτά τα καραγκιοζιλίκια παίρνει ο καθένας ένα ταλαιπωρο σκυλάκι, ψωνίζει τον κατάλληλο εξοπλισμό (μανίκι, πλαστική καρέκλα από γύφτο, λοστους, καδρονια, καλσόν για το κεφάλι κοκ), φτιάχνει ένα σενάριο ανάλογα την έμπνευση (με οτι δηλαδη του κατεβεί στην γκλάβα), βαφτίζει το εγχείρημα «ρεαλιστική σωματοφυλακή» ( επιβάλλεται κάτι στομφώδες) και ανεβάζει τα βιντεακια στο youtube μήπως εντυπωσιαστεί κάποιος άσχετος πιτσιρικάς, δώσει τα 1500 ευρώ για να ψωνίσει τον ημιαιμο υπερσκυλο και τον περιφέρει στις πλατείες κάνοντας φιγούρα στους φίλους του.
.

σωστα ολα αυτα και ετσι ειναι

εδω αν δεν κανω λαθος ,αν κανω συγνωμη, οι περισοτεροι γελανε με τη φρασεολογια δεν γελανε με την προχειροτητα της καταστασης
εδω δεν μιλαμε για αθλημα ,και δεν γελανε για αυτο ,το ιδιο θα μπορουσε να συμβει να βαλουνε ενα βιντεακι και να γελανε με εναν ασχετο ιδιοκτητη που ζηταει απο το σκυλο να κατσει αυτος δεν εκτελει και του φωναζει κατσε μαλακα

θα μπορουσε λοιπον μια ομαδα που δουλευει τα σκυλια της να εχει παει παει σε ενα χωραφι να κανει ιχνηλασια και μετα το περαν αυτης να κανουνε και δυο δαγκωματακια και επειδη ειναι και φιλαρακια να χρεισιμοποιουν φρασιολογιο του αυτου τυπου και ακομα χειροτερο ,αλλα ομαδα οχι αυτοι εδω

vorios02

Active Member
19 Απριλίου 2009
33
0
Αγαπητή παρολαυτά είναι ηθικά σωστό να κατακεραυνώνεται κάποιος ερήμην του και όχι επι της ουσίας και με επιχειρήματα όπως συμβαίνει με τον DJ DOCTOR αλλά για την αισθητική όψη του θέματος????
Επίσης θεωρείς ότι πολλά απο τα σκυλιά ΣΟΥΤΖΧΟΥΝΤ(γιατί περί αυτού μάλλον θα αναφέρεσαι όταν λες κυναθλήματα) που βρίσκονται εν Ελλάδι μπορούν να αντλαπεξέλθουν σε μια πραγματική κατάσταση που δεν υπάρχουν κανονισμοί,κριτές,γνώριμες ασκήσεις και γνώριμοι εξοπλισμοί..Γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για μειόψηφία

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Επίσης θεωρείς ότι πολλά απο τα σκυλιά ΣΟΥΤΖΧΟΥΝΤ(γιατί περί αυτού μάλλον θα αναφέρεσαι όταν λες κυναθλήματα) που βρίσκονται εν Ελλάδι μπορούν να αντλαπεξέλθουν σε μια πραγματική κατάσταση που δεν υπάρχουν κανονισμοί,κριτές,γνώριμες ασκήσεις και γνώριμοι εξοπλισμοί
Όχι. Δεν ειναι αυτος ο σκοπός των sports.

Εσύ θεωρείς ότι τα ταλαίπωρα σκυλάκια που είδαμε στα βιντεο μπορούν να ανταπεξέλθουν «σε μια πραγματική κατάσταση που δεν υπάρχουν κανονισμοί, κριτές, γνώριμες ασκήσεις και γνώριμοι εξοπλισμοί»?

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
αγαπητε σε εμενα απευθυνεσε ?

παρολαυτά είναι ηθικά σωστό να κατακεραυνώνεται κάποιος ερήμην του
οταν ο οποισδηποτε γραφει βιντεοσκοπει ανακοινωνει στο internet δεν ειναι ερημην του η κριτικη που θα δεχτει μετα, και σε μενα εχει συμβει και σε ολους, εκτος και αν δεν γνωριζε την δημοσιοποιηση μιας καταστασης εγινε δλδ εν αγνοια του οποτε εκει παμε αλλου

SCHUTZHUND ναι πιστευω πως μπορουν να ανταπεξελθουν σωστα σε πραγματικες καταστασεις

vorios02

Active Member
19 Απριλίου 2009
33
0
Όχι. Δεν ειναι αυτος ο σκοπός των sports.

Εσύ θεωρείς ότι τα ταλαίπωρα σκυλάκια που είδαμε στα βιντεο μπορούν να ανταπεξέλθουν «σε μια πραγματική κατάσταση που δεν υπάρχουν κανονισμοί, κριτές, γνώριμες ασκήσεις και γνώριμοι εξοπλισμοί»?
Θα ήταν πολυ ανώριμο απο μέρος μου να βγάλω γρήγορα και εύκολα συμπεράσματα απο τη θέαση και μόνο ενός βίντεο.Εαν έχεις εσυ απάντηση επ΄αυτού να την ακούσω.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δυο βίντεο έχουν παρατεθεί στο παρόν νημα και όχι ένα.
Απαντηση σχετικα με τι? Στο αν ειναι ανωριμο ή όχι από μερους σου να βγαλεις συμπερασμα βλεποντας ενα βιντεο ή αν χρειαζεσαι παραπανω από ενα? Ποσως με ενδιαφερει.

Την άποψη μου για το θεμα την έγραψα ήδη (δημοσιευσεις #30, #33)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ολα τα σκυλιά schH μπορούν να κάνουν αυτό που δείχνει το βίντεο, γιατί είναι schH :) ... απλά φωνάζουν.

Θα ήθελα πραγματικά να δώ ένα σκυλί να κάνει ρεαλιστική σωματοφυλακή, αλλά μάλλον δεν πρόκειται ... :)

vorios02

Active Member
19 Απριλίου 2009
33
0
αγαπητε σε εμενα απευθυνεσε ?

οταν ο οποισδηποτε γραφει βιντεοσκοπει ανακοινωνει στο internet δεν ειναι ερημην του η κριτικη που θα δεχτει μετα, και σε μενα εχει συμβει και σε ολους, εκτος και αν δεν γνωριζε την δημοσιοποιηση μιας καταστασης εγινε δλδ εν αγνοια του οποτε εκει παμε αλλου

SCHUTZHUND ναι πιστευω πως μπορουν να ανταπεξελθουν σωστα σε πραγματικες καταστασεις
Φίλε/η KRINA αν διαβάσεις το αρχικό μου post θα δείς αν απευθύνομαι σε σένα.
Όσον αφορά τα περί κριτικής δεν θα ήταν σωστότερο να γίνει απευθείας στον ενδιαφερόμενο μιας και η δημοσιοποίηση του βίντεο δεν έγινε στο εν λόγω σάιτ αλλά αλλού.Έτσι πιστεύω θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και θα μπορούσατε να είχατε διάλογο.
Τα περι SCHUTZHUND είναι η άποψή σου και είναι σεβαστή.

Απαντηση σχετικα με τι? Στο αν ειναι ανωριμο ή όχι από μερους σου να βγαλεις συμπερασμα βλεποντας ενα βιντεο ή αν χρειαζεσαι παραπανω από ενα? Ποσως με ενδιαφερει.
Αμοιβαία τα αισθήματα αλλά η ερώτηση έχει να κάνει με το αν γνωρίζεις ,υποθέτεις ότι τα συγκεκριμένα σκυλιά δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε καθήκοντα προστασίας με βάση αυτά που έχεις δεί απο τα βίντεο.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Επειδή κανένας δεν μπορεί να σχηματίσει γενική άποψη από 2 videos ας το αφήσουμε και ας συζητήσουμε για το τι βλέπουμε στα videos.

Είναι αυτό που βλέπουμε ένα καλό/σωστό σενάριο φύλαξης;

Είναι ρεαλιστική προστασία;

Και ας επιχειρηματολογήσουμε πάνω στα videos, για τα videos.

Έχει κάποιος να πεί κάτι ή να απαντήσει στις ως τώρα ερωτήσεις μου;

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αμοιβαία τα αισθήματα αλλά η ερώτηση έχει να κάνει με το αν γνωρίζεις ,υποθέτεις ότι τα συγκεκριμένα σκυλιά δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε καθήκοντα προστασίας με βάση αυτά που έχεις δεί απο τα βίντεο.
Σου απάντησα ήδη. Όχι δεν μπορούν.
Με βάση αυτά που βλέπω στο βίντεο, εάν «ο κακός» ήθελε πραγματικά να βλάψει τον ιδιοκτήτη του σκύλου, θα τον είχε στείλει ευκολότατα στα θυμάρια. Οπότε για ποια «ρεαλιστική σωματοφυλακή» μιλάμε? Επειδή ο σκύλος δάγκωσε ένα μανίκι, άκουσε τα μπινελικια του και έφαγε και μερικές ψιλές, αυτόματα μεταλλάχτηκε σε …bodyguard?