Rocco το πιο γλυκο chihuahua! (ohh yas!)

Status
Κλειδωμένο θέμα

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.064
Athens
Μπορεί, όπως είπε και η @haviharakennel να μην είχε την εμπιστοσύνη των εκτροφέων και έτσι να του παρακράτησαν το pedigree.

Αλλά φαντάζομαι θα μας τα εξηγήσει ο θεματοθέτης

Γλυκύτατο το σκυλάκι σου, να το χαίρεσαι
Ναι αλλά και πάλι δεν θα έπρεπε να του πουν το λόγο γιατί δεν έχει pedigree?

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Δεν το ηθελε ο ιδιος για να μην πληρωσει παραπανω χρηματα.

• Like
Reactions: Orilis

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
ε, καλά όταν σου λένε στα pet shops ότι το pedigree στοιχίζει 100€ και βάλε, λογικό είναι ο κόσμος θα ζητάει καθαρόαιμα χωρίς pedigree. Και σε μένα έτυχαν τέτοιοι υποψήφιοι.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Δεν το ηθελε ο ιδιος για να μην πληρωσει παραπανω χρηματα.
Έχει γραφτεί αυτό το πράγμα;

Είναι δυνατόν τέτοιο εκτροφείο να χρεώνει έξτρα για το pedigree;

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Σε αλλο νημα το εγραψε.
Που να ξερω?Μπορει και να μην εχουν δηλωθει ολα τα κουταβια.
Μπορει να ζητουν εξτρα

Ολα αυτα βεβαια "καινε"τους εκτροφεις που κατα τα αλλα ειναι ...Τσαι και Συμπαθεια:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.374
  • Like
Reactions: takisft

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
η απλα μπορει να μην εχει βγει ακομα και να μην εχει ιιδεα μεχρι να του το στειλουν.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Είναι 8,5 μηνών το σκυλάκι οπότε μάλλον θα έπρεπε να έχει βγει. Εκτός και αν για κάποιους λόγους ο ΚΟΕ δεν μπορεί να το εκδώσει

Το να μην έχει ιδέα ένας άνθρωπος σαν τον θεματοθέτη που κάμποσες φορές μίλησε για το πόσο διαβασμένος είναι, το θεωρώ απίθανο

dogwish

Banned
Banned
8 Μαρτίου 2016
76
91
Καλά η φάση εδώ έχει γίνει χειρότερη και από συνωμοσιολογία Λιακόπουλου. Μου φαίνεται αδιανόητη τέτοια μικροψυχία, κακεντρέχεια και καυστικότητα προς νέα μέλη. Εδώ πλανάται ότι ο σκύλος δεν είναι ποιοτικός ή ''μαιμού'' επειδή άνθρωποι πίνουν τσάι και αράζουν λολ. Είστε άθλιες/οι. Όποιος θέλει μπορεί να μου ζητήσει να του στείλω και τους γονείς τους, ένας εκ των οποίων και νικητης στα crufts του 12. Ή και φωτογραφίες της τοκοτοομαδας. Το γιατι δεν εχει ή εχει πεντιγκρυ σας μαρανε. Ίσως μπει αργότερα ο εκτροφέας να σας απαντήσει, ίσως και όχι. Εγώ παύω να ασχολούμαι με τέτοια ανθρωποειδή. Ανεβάζω φωτογραφίες για τους υπόλοιπους του φόρουμ.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
εμενα μου ηρθε στους 9 κατι αν θυμαμαι καλα

δεν ειναι απιθανο να του σταλει καιι στην φουριια του να μην εχει δωσει σημασια.
τωραγια α οσα γραφειι νταξ,αν τουυ ερθει τελικα μπορει να τα αλλαξειι.

τωρα αν ισχυουυν θαθ φανει,ολο καικαποιος σπιουνος θα το εχει σφυριξειι

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Ωραίος κύριος να τον χαίρεσαι! :) το είχαμε και μεις αυτό το λούτρινο μπαλάκι, άντεξε 2 ώρες.:ROFLMAO:

• Like
Reactions: dogwish

dogwish

Banned
Banned
8 Μαρτίου 2016
76
91
Ωραίος κύριος να τον χαίρεσαι! :) το είχαμε και μεις αυτό το λούτρινο μπαλάκι, άντεξε 2 ώρες.:ROFLMAO:
Σ'ευχαριστώ πολύ!! Ο μπουχεσάκος εμένα έχει πολύ μικρό στοματάκι και το πολύ πολύ να το σέρνει εδώ και 'κει. Άσε που δεν είναι και από τα αγαπημένα του!

• Like
Reactions: bat-iris

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Σ'ευχαριστώ πολύ!! Ο μπουχεσάκος εμένα έχει πολύ μικρό στοματάκι και το πολύ πολύ να το σέρνει εδώ και 'κει. Άσε που δεν είναι και από τα αγαπημένα του!
Μη το λες, ξέρω σκυλάκι παρόμοιου μεγέθους που δεν αφήνει τίποτα όρθιο! :cool:

• Like
Reactions: dogwish

dogwish

Banned
Banned
8 Μαρτίου 2016
76
91
Το να μην έχει ιδέα ένας άνθρωπος σαν τον θεματοθέτη που κάμποσες φορές μίλησε για το πόσο διαβασμένος είναι, το θεωρώ απίθανο
Είπα ότι είμαι διαβασμένος σε πολιτική φιλοσοφία, κοινωνιολογία, θεωρία φύλου, πολιτισμικές σπουδές, λίγο νευροεπιστήμη κλπ. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι ο Bifo είναι pedigree ή γενεαλογικό δέντρο τι να σου πω...

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εγω λοιπον που δεν ειμαι διαβασμενη οσο εσυ,μονο Σουπερ Κατερινα διαβαζα:p,θα σου πω οτι εισαι εξαιρετικα αγενης.

Δεν μπορει να αποκαλεις τους συνομιλητες σου αθλιους,ανθρωποειδη και δεν ξερω τι αλλο επειδη δεν μπορεις να αντικρουσεις αυτα τα οποια ο ιδιος εγραψες.

Status
Κλειδωμένο θέμα