Rocco το πιο γλυκο chihuahua! (ohh yas!)

Status
Κλειδωμένο θέμα

dogwish

Banned
Banned
8 Μαρτίου 2016
76
91
Εγω λοιπον που δεν ειμαι διαβασμενη οσο εσυ,μονο Σουπερ Κατερινα διαβαζα:p,θα σου πω οτι εισαι εξαιρετικα αγενης.

Δεν μπορει να αποκαλεις τους συνομιλητες σου αθλιους,ανθρωποειδη και δεν ξερω τι αλλο επειδη δεν μπορεις να αντικρουσεις αυτα τα οποια ο ιδιος εγραψες.
Στον ίδιο τόνο σας απαντάω, μην μεγαλοπιάνεσαι δεν μπαίνεις σε ειδικό καθεστώς λόγου. Φυσικά και είσαι άθλια όταν βάζεις σαν πρόσχημα το τσάι και τις διαπροσωπικές σχέσεις για να θάψεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις , ποινοκοποιώντας την απλόχερη φιλία τους -που κρύβει τάχα μου αντιεπαγγελματισμό πίσω από την κουρτίνα. Τράβα στο εκτροφείο να αποκτήσεις ιδια άποψη και μετά γράψε μας τις εντυπώσεις σου.

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
και εδώ μια απ' τα ίδια - μια - δυο ώρες αντέχουν.
Όλοι από Jumbo ψωνίζουμε? :ROFLMAO::ROFLMAO:
Πονεμένη ιστορία. :p Είχα πάρει και ένα ίδιο απο τα ικεα σε πιο απαλά χρωματάκια πάει και 'κείνο. Τουλάχιστον χαίρονται που τα ξεσκίζουν, κάτι είναι κι αυτό. :ROFLMAO:

• Like
Reactions: ioanna a

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
@dogwish,
o κοσμος του σκυλου ειναι μικρος και δεν χρειαζεται να τραβηχτω μεχρι το εκτροφειο.

Συνεχισε στο ιδιο μοτιβο....δεν αλλαζει κατι,τα γραπτα μενουν.

• Like
Reactions: mareco

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.064
Athens
O KOE μπορεί να κάνει όντως και 1 χρόνο να εκδώσει pedigree. Αλλά σε αυτή την περίπτωση ο ιδιοκτήτης είναι ενήμερος και ξέρει ότι τα περιμένει από τον ΚΟΕ.

Αλλά ρε παιδιά μια στιγμή... Έχω το γαμάτο τσίου που το κατέβασα και στα Crufts αλλά το pedigreee ...τσίου-τσίου?
Λυπηθείτε με και είμαι με κόσμο και δεν μπορώ να γελάσω δυνατά....

• Like
Reactions: mareco

dogwish

Banned
Banned
8 Μαρτίου 2016
76
91
Βρε παιδάκι μου ΕΣΥ έθαψες το εκτροφείο που πήρες το σκυλάκι σου

Εμείς παλεύουμε μπας και σου μπαλώσουμε τη μαλακία που πέταξες για τους ανθρώπους
Θάψιμο λες τι πράγμα? ότι κοστίζει παραπάνω το πέντιγκρυ που είπα? ΛΟΛ ΔΕΝ με ενδιεφερε καθόλου εμένα το πέντριγκρυ και ούτε που θυμάμαι τι μου είχαν πει περι αυτού, είχα τη γενική ιδέα ότι κοστίζει παραπάνω και δεν έθεσα ποτέ κουβέντα γιατί ούτε οι εκθέσεις μ ενδιαφέρουν ούτε η εκτροφή. Αυτό λέει θάψιμο ο άσχετος και δε βλέπει όλα τα άλλα που έχω πει ή δεν έει τη στοιχειώδη νοημοσύνη να πάει στο κάθε εκτροφείο να δει μόνος του τι παίζει ή εστω να σηκώσει το κουλό του να πάρει ένα τηλέφωνο.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.064
Athens
Εκτροφείο που πουλάει "με" και "χωρίς" pedigree σε διαφορετικές τιμές είναι ΓΤΠΚ.
Και αν δεν είναι έτσι, ας μπει ο εκτροφέας να δει το θέμα και να πάρει θέση.

dogwish

Banned
Banned
8 Μαρτίου 2016
76
91
Ορίστε τι είπα.

Αυτο λεγεται συχνα στο φορουμ και δεν το καταλαβα ποτε.
Καταλαβαινουμε ολοι φανταζομαι οτι το "καθαροαιμος" ειναι ενας γλωσσικος ευφημισμος μιας και οι περισσοτερες φυλες εχουν προελθει απο την προσμειξη 2-3 και πρισσοτερων φυλων και απλα προεκυψε μια φυλη καινουρια που με το περασμα των χρονων εχει στερεοποιηθει η γονιδιακη της δεξαμενη και επειδιωκεται να μεινει κλειστη με την επιλεκτικη εκτροφη. Οι μονοι καθαροαιμοι σε αυτη τη γη θα ηταν ο Αδαμ και η Ευα χεχεχε δλδ μονο μια ιδεατη κατασκευη παρθενογεννεσης.

Κατα τ αλλα εγω που πηρα ενα σκυλο απο εκτροφειο χωρις να παρω και το pedigree του γιατι ηταν τζαμπα λεφτα μιας και δεν θα τον κατεβαζω σε εκθεσεις και τον ζευγαρωσω επισης με σκυλο ιδιου τροπου αποκτησης, τοτε τα παιδια τους δεν θα ναι καθαροαιμα? :rolleyes: Κι αν αυτο συνεχιστει σε βαθος γενεων πιστευεις παλι οτι θα χαθει η καθαροαιμια?!
Τι ακριβώς άλλαξα,ε? Αν και αμφιβάλλω αν γνωρίζεις ανάγνωση, όσο για αντιληπτική ικανότητα, μπα.

Ε τώρα λίγο τα αλλάζεις "Πάνο" :LOL::LOL::LOL:

Για τα κοσμητικά επίθετα που με στολίζεις θα σου πω αυτό.. Αγάπη μόνο :cool:

dogwish

Banned
Banned
8 Μαρτίου 2016
76
91
Δυστυχώς άλλο πράγμα η εκπαίδευση και άλλο η παιδεία....
Σώπα χρυσή μου που θα κρίνεις την παιδεία μου εσύ... μαζέψου καλέ που νομίζεις ότι είμαι ''εκπαιδευμένος'' στα ιδρυματικά κολαστήρια και κομματικές παράγκες που αποκαλείτε πανεπιστήμια εσείς οι βλαχούτσες. Έλα τώρα...

dogwish

Banned
Banned
8 Μαρτίου 2016
76
91
Ελπίζω να μην μπαναριστώ γιατί πέρα από τον ασύλληπτα ποιητικό μου λόγο, το φόρουμ θα χάσει και τη φατσάρα του ομορφάντρα μου :love:

• Like
Reactions: d-friend

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Με τους χαρακτηρισμους που μοιράζεις απλόχερα, μάλλον προς τα εκεί οδεύεις.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ελπίζω να μην μπαναριστώ γιατί πέρα από τον ασύλληπτα ποιητικό μου λόγο, το φόρουμ θα χάσει και τη φατσάρα του ομορφάντρα μου :love:
Τότε ισως να προσεχες το τι λες, οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι πολυ πασέ. Θυμίζει fame story κοντά 10 χρόνια πισω. :D

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Σώπα χρυσή μου που θα κρίνεις την παιδεία μου εσύ... μαζέψου καλέ που νομίζεις ότι είμαι ''εκπαιδευμένος'' στα ιδρυματικά κολαστήρια και κομματικές παράγκες που αποκαλείτε πανεπιστήμια εσείς οι βλαχούτσες. Έλα τώρα...
Στο έγραψα και στο άλλο θέμα που δίνεις τα ρέστα σου...τις προστακτικές σου να τις χρησιμοποιείς αλλού που ενδεχομένως πιάνουν τόπο. Σε μένα δεν έχουν αντίκρυσμα. τσάμπα κουράζεσαι.
Από κει και πέρα μπορείς να συνεχίσεις το παραλήρημα σου, προσφέρεις αρκετή διασκέδαση στο forum. Eγώ έχω να αποτελειώσω ένα τεύχος του "Μπλεκ" και ακόμα ένα του "Αγορι"...καθότι αρσενικός. Τα "χρυσή σου" μπορείς να τα απευθύνεις σε θηλυκά μέλη του forum.
Και για να το εμπεδώσεις θα στο ξαναγράψω:
άλλο πράγμα η εκπαίδευση και άλλο η παιδεία.
Σου εύχομαι άπειρες στιγμές ναρκισσισμού μπροστά στο καθρέπτη με τον ομορφάντρα σου (με ή ανευ pedigree).

dogwish

Banned
Banned
8 Μαρτίου 2016
76
91
Τότε ισως να προσεχες το τι λες, οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι πολυ πασέ. Θυμίζει fame story κοντά 10 χρόνια πισω. :D
Καλή μου αυτά είναι τα προκαταρκτικά, δεν θέλω να σας πάρω κι από τα μούτρα ακόμα δεν μπήκα! Άλλωστε ένα μάτσο κυράτσες δεν είστε εδώ μέσα? που αντί να παίζετε μπιρίμπα πλέον το ρίξατε στο να ξεσκατίζει η μια τον ποπό της άλλης με πέντιγκρυς που μασουλατε τα μεσημέρια στο μπαλκόνι?

Πολύ πασέ να λες στον πατέρα σου όταν σε φιστάρει με το πολύμπριζο. (πώς σου φάνηκε αυτό?) :oops:

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Για το στυλακι σου κλπ δεν θα επεκταθω, ουτε με ενδιαφερει εξ αλλου.....

Αλλα,
Με το να λες οτι το εκτροφειο δινει σκυλια με κ χωρις πεντιγκρι η ζηταει παραπανω λεφτα για το pedigree, πραγματα που θεωρω δυσκολο να συμβαινουν, τους εκθετεις κ τους δυσφημεις.
Εκτος κι αν ισχυουν....
Αν οπως λες εχεις καλη σχεση μαζι τους τους εκτιμας κ τους σεβεσαι, καλο θα ηταν να προσεχεις λιγο παραπανω τι γραφεις, γιατι τα γραπτα μενουν κ αυριο ο οποιοσδηποτε κανει αναζητηση στο ονομα του εκτροφειο, θα βλεπει αυτα που λες κ απο εκτροφεις θα τους εξισωνει με το pet shitty......

Αυτα.....

• Like
Reactions: stamatia and mareco

Status
Κλειδωμένο θέμα