Όταν μπορεσεις θα ήθελα να μου εξηγήσεις2) Δεκάδες θέματα "εδώ μέσα"... τόνοι από "μελάνι"... στην τελική, κάτι τέτοιοι σαν κι εσένα (same here) λοιδωρήθηκαν από τους "ειδικούς".
Επανέρχομαι
Όταν μπορεσεις θα ήθελα να μου εξηγήσεις2) Δεκάδες θέματα "εδώ μέσα"... τόνοι από "μελάνι"... στην τελική, κάτι τέτοιοι σαν κι εσένα (same here) λοιδωρήθηκαν από τους "ειδικούς".
...το περίμενα αυτό...Όταν μπορεσεις θα ήθελα να μου εξηγήσεις...
Ελπιζω ΑΝ χρειαστει καποιος (μεσα κι εγω) να ανοιξει θεμα, αυτο αντικειμενικα να αποτελει ευτυχημα.Ανοιξε ένα παρόμοιο θέμα, όχι τώρα, όταν (ευτυχώς, ή δυστυχώς) θα είσαι έτοιμος...
Η σχεση (αναλογια) ποιοτητας-ποσοτητας με προβληματιζει εδω και καιρο, καθως υπαραχουν πολλα παραδειγματα και πολλα αντιπαραδειγματα που δυσκολευουν να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα για την αναλογια.Ετσι λοιπον οπως σωστα προτρεπεις εχω αποφασισει να κρινω-ερμηνευω κι εγω εναν-εναν οσους απαντουν -σε οποιοδηποτε θεμα- και καμια φορα να "κανω τα στραβα ματια" στο πληθος....και μέτρησε πόσοι και ποιοί θα σου "την πέσουν"...![]()
Kango1 δεν ηταν αθελα μου.Ειπα να ριξω λιγο πιπερι...το παρακανα.Επρεπε να βαλω φατσα.Πολλές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε..
Πάντως πιο ειλικρινές είναι ακόμα και έτσι όπως αρχικά άθελα του τελικά o giannnis ανέφερε το όνειρο του.., παρά να γίνεται και να μην δηλώνεται..
Καταρχήν, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Σε τέτοιες εποχές που ζούμε, χρειάζεται να τα ακούμε κι αυτά, που και που......Ηταν λογοπαιγνιο, μια παγιδα λογου για τους "ειδικους" που δεν ξερω αν τελικα επεσες... παντως δεν επιδιωκα και δεν περιμενα να πεσεις...
Θεωρώ αυτή την απάντηση τη σαφέστερη, την ειλικρινέστερη κι αυτή που συνάδει με μια σκέψη με την οποία γενικά φλερτάρω τον τελευταίο καιρό: τα όνειρα κι οι εκπτώσεις.Πολλές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε..
Πάντως πιο ειλικρινές είναι ακόμα και έτσι όπως αρχικά άθελα του τελικά o giannnis ανέφερε το όνειρο του.., παρά να γίνεται και να μην δηλώνεται..το κατά πόσο φτάνει..και επαρκεί να ζήσεις από αυτό είναι αλλού παπά τα ράσα..το κατά πόσο κάνεις "εκπτώσεις" σε πολλά με γνώμονα την επιβίωση επίσης..
Σώπα καλέ εδώ τριγύρω τα λουκέτα πάνε σύννεφο.πατησα για pet shop... σιγουρο κερδος
Ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί και το έχω πει και σε φίλους.., ένα άλλο είδος συμβούλων..όπως λέμε σύμβουλοι επιχειρήσεων.., σύμβουλοι μελλοντικών ιδιοκτητών.., μόνο που δεν θα χρειαζόντουσαν μελέτες και επιδοτήσεις..Εγώ αν είχα ένα όνειρο κυνολογικό αυτό θα ήταν να υπήρχαν κι αν μπορούσα να ήμουν κι εγώ, σύμβουλοι. Αντί να πουλάνε σκυλιά να συνομιλούν, να μετρούν, να αναλύουν ενδιαφερόμενους νέους σκυλογονείς και να προτρέπουν στην κατάλληλη κατεύθυνση φυλής και στο σωστό τρόπο απόκτησης. Ξέρω πως το τραβάω απ' τα μαλλιά αλλά μιας κι είναι κάτι πλασματικό που δε θα γίνει ποτέ το τραβάω κι άλλο και σκέφτομαι πόσο ωραίο θα ήταν ένα τέτοιο κατοχυρωμένο επάγγελμα που δίχως την έγγραφη ανάλυση αυτού του συμβούλου κανένας να μη μπορεί να πάρει το σκύλο που προσδοκά γιατί απλά του αρέσει αισθητικά, ή γιατί είναι πολύ ''μάτσο'' και θ' αυξήσει και τον ίδιο κατά μερικούς πόντους. Αλλά μάλλον ξεπέρασα σε φαντασία τη στρατόσφαιρα. Και για να ρίξω ηθελημένα λάδι στη φωτιά να το πάω και στα όρια της φαντασίας του Λάβκραφτ και να πω πως τους φαντάζομαι όχι απλούς συμβούλους, αλλά αδιάφθορους συμβούλους.
Γι' αυτό αναφέρθηκα στο Λάβκραφτ... μόνο αν έγραφε εκείνος για μια φανταστική Ελλάδα θα υπήρχαν κι εδώ και αδιάφθοροι.Ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί και το έχω πει και σε φίλους.., ένα άλλο είδος συμβούλων..όπως λέμε σύμβουλοι επιχειρήσεων.., σύμβουλοι μελλοντικών ιδιοκτητών.., μόνο που δεν θα χρειαζόντουσαν μελέτες και επιδοτήσεις..
Πάντως από όσο ξέρω υπάρχει έξω..