Παιδιά βοήθεια !!

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Από ότι διαβάζω η δηλητηριάση από σοκολάτα αυξάνει τη συχνότητα ούρησης εκτός όλων των άλλων.Παρατήρησες τιποτα τέτοιο?

Πάρε ένα τηλ σε αυτά τα νοσοκομεία δεν έχεις να χάσεις τίποτα..
Γράψε μας και πάλι νεότερα..

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ Θεοδωρίδη - Schuwind
Eλ. Βενιζέλου 173 - ΚΑΣΤΡΙ
τηλέφωνο : 2108073681 & 6932279696
Η κλινική λειτουργεί όλο το 24ωρο και υπάρχουν τμήματα :
ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ
ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ

Αττικό Νοσοκομείο Ζώων στην Παιανία.
Είναι ανοικτή 24 ώρες το 24ωρο.
Το τηλέφωνο της κλινικής είναι το 210 6640552-553-555.

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ - ΑΓΓΕΛΟΣ Ν. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Κτηνίατρος, 24ΩΡΟ, Πολυιατρείο Ζώων Εθνικής Οδού, Αθηνών - Λαμίας . Ζωοτροφές, Φάρμακα. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕΙ 21:00 - 09:00. ΣΑΒ/ΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ 24 ΩΡΕΣ.
Θεσσαλονίκης 38 (στον παράδρομο της Εθνικής Οδού, είσοδος μπροστά από το βενζινάδικο BP), Νέα Φιλαδέλφεια Αττική, 210 2525590, 210 2286781
Δεν είμαι Αθήνα, δεν το έχω επισκεφτεί, αλλά έχω ακούσει κάποιες εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο που εργάζεται εκεί.:(

Απ' ότι έχω καταλάβει αυτή στο Πικέρμι είναι πολύ καλή.

Στην Πάτρα τώρα (γιατί απ' ότι είδα τώρα Πάτρα είσαι)
Στον Πελεκάνο (παραλία στην Πάτρα) είναι "Πρότυπο Κτηνιατρικό Κέντρο", Ηρώων Πολυτεχνείου 66, τηλ.2610438058, ιατροί Ζαπάντες και Γιαννούλη και απένταντι από την εκκλησία του Αγ. Ανδρέα, Κοραή 11-13, ο Σκούρας Άγγελος, τηλ. 2610314442
Είναι λένε καλό, δεν ξέρω αν διανυκτερεύει αλλά κάνε ένα τηλ.

Maximus

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
197
4
Patra/Greece
Λοιπόν τώρα η σκυλίτσα κοιμάται στην ίδια δέση της φωτογραφίας, το μόνο είναι οτι ροχαλίζει -είναι χαρακτηριστικό ράτσας αυτό - όμως δεν μου αρέσει ο ήχος γιατί είναι σαν να ασκεί δύναμη στην αναπνοή.
Κατά τα λοιπά δεν έχει ανοίξει μάτια και δύσκολα τα κρατά ανοιχτά όταν της χαιδεύω το κεφαλάκι, και είναι και τσιμπλιασμένα !!!

Τι να πω τόσα χρόνια με σκυλιά τέτοιο πράγμα δεν ... τι να πω !!

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
Δεν τηλ σε κάνα γιατρό;
Ψάξε στον τηλ κατάλογο ή στα 118κλπκλπ και βρες τα κινητά τους αν δεν απαντούν στο σταθερό (οι Πατρινοί).
Έχω ακούσει ότι αυτός ο Σκούρας είναι πολύ καλός.

Αν πάλι δε βρίσκεις κανέναν και θες τηλ εξυπηρέτηση, στην ανάγκη σου δίνω το τηλ του γιατρού μου, το έχει πάντα ανοιχτό.

Maximus

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
197
4
Patra/Greece
Λουκία σε ευχαριστώ !
Τώρα αμέσως επικοινώνησα με τον ΄Κύριο Ρόντο Βασίλειο από το Αττικό νοσοκομείο Παιανίας και ο οποίος μου έδωσε συμβουλές αφού του είπα το ιστορικό.

Μου είπε πως μάλλον από την σοκολάτα έπαθε στομαχικές διαταραχές με αποτέλεσμα να έχει συσσορευμένη τροφή η οποία δεν μπορεί να εκενωθεί λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρές ουσίες. Αυτό θα γίνει σιγά σιγά και με συμβούλεψε πάνω από όλα να κρατήσω την Amelie σε ζεστό περιβάλλον και να μην της δώσω καθόλου φαγητό για μια μέρα, επίσης να περιμένω και εμετούς και διάροια που όμως σταδιακά θα περάσουν.
Ουφ να πάρω μια ανάσα και συνεχίζω !!

Maximus

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
197
4
Patra/Greece
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους σας που μου συμπαρασταθήκατε σε φάση πρωτόγνωρη για μένα και που κάνατε να μοιραστώ μαζί σας λίγο από το άγχος μου για το καλό της σκυλίτσας μου πάνω από όλα.

Να σε ευχαριστήσω Λουκία για άλλη μια φορά και επίσης τον Κο Βασίλη Ρόντο κτηνίατρο.

Και να σας πω τώρα και το εξής για να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη-σκάφη:

Κατ' επανάληψη πηγαίνω σε κτηνιάτρους στην Πάτρα και μάλιστα οχι για ενα εμβόλιο αλλά για ακτινογραφίες μπρός-πίσω-εξετάσεις αίματος-εξετάσεις εγκυμοσύνης και άλλα πολλά. Στο κινητό μου έχω τηλέφωνα και διευθύνσεις από 5 κτηνίατρων από Πάτρα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ !!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
Ευτυχώς.....να είστε καλά,περαστικά σας! :DΑπο αύριο δίαιτα αλλά θα σου έλεγα να πας πρωί- πρωί στον γιατρό σας γιατί πραγματικά με αυτά που έχουμε δεί το μόνο που δεν περιμένω πιά είναι να μας έρθει ο ουρανός κατακέφαλα(στην κυριολεξία!!!!):D:D

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
εδώ
έχει και ένα κινητό..δεν ξέρω αν ισχύει ή είναι άσχετο..:confused::confused:

Όταν με το καλό συνέλθει η σκυλίτσα μπορείς άνετα να σκοτώσεις τη φίλη σου...:-|

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ !!!!!!!!!!!!!!!!
Τί να πώ...Αυτοί οι κτηνίατροι όταν τους χρειάζεσαι πραγματικά εξαφανίζονται δια μαγείας..

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
Δεν πρέπει να τους τα σούρεις πρωί-πρωί; Δηλ.αν το σκυλί σου είχε φάει καμία φόλα τι θα έκανες;:(

Maximus

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
197
4
Patra/Greece
εδώ
έχει και ένα κινητό..δεν ξέρω αν ισχύει ή είναι άσχετο..:confused::confused:

Όταν με το καλό συνέλθει η σκυλίτσα μπορείς άνετα να σκοτώσεις τη φίλη σου...:-|

Τί να πώ...Αυτοί οι κτηνίατροι όταν τους χρειάζεσαι πραγματικά εξαφανίζονται δια μαγείας..
Βάσω σε ευχαριστώ, τώρα αν κάπνιζα -το χω κόψει 13 μήνες - θα άναβα τσιγάρο !!!

Maximus

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
197
4
Patra/Greece
Λουκία δεν είμαι σίγουρος αλλά μου είπε πως δεν γίνεται τώρα λόγω οτι έχει περάσει αρκετή ωρα, έτσι νομίζω!

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
Εγώ πάντως θα τους έκανα καψόνι: θα τηλ ή θα πήγαινα από εκεί, και θα τους έλεγα, Χθες το βράδυ το σκυλί μου πέθανε από δηλητηρίαση, σας ευχαριστώ πολύ που με γράψατε στα αρχ@@@α σας όταν σας χρειαζόμουνα!
Μη χάσουνε τον ύπνο τους, μη χέσω! :evil:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
Ο έμετος μπορεί να προκαλέσει αναρόφηση, πάρε καλύτερα τον κτηνίατρο στο νοσοκομείο και ρώτησέ τον.

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
Λουκία δεν είμαι σίγουρος αλλά μου είπε πως δεν γίνεται τώρα λόγω οτι έχει περάσει αρκετή ωρα, έτσι νομίζω!
Σωστά, αν το έφαγε πριν από τόσες ώρες.
Εσύ πάντως φτιάξε ένα δυνατό καφέ να μη σε πάρει ο ύπνος, έχε το νου σου στη λιχούδο.:)

Maximus

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
197
4
Patra/Greece
Δεν πρέπει να τους τα σούρεις πρωί-πρωί; Δηλ.αν το σκυλί σου είχε φάει καμία φόλα τι θα έκανες;:(
Θα με χρειαστούν και αυτοί κάποια στιγμή , έτσι να δω ποιοί θα με πάρουν αύριο τηλ από την κλίση μου!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
έχει μια λογική αυτό έτσι δεν είναι;

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
έχει μια λογική αυτό έτσι δεν είναι;
Λογικά έχει. Τί διάλο, τόσες ώρες πέρασαν.

Η σκυλίτσα σου αντιδρά με διαφορά φάσης 17π!:D:p Το χλαπακιάζει το μεσημέρι και θυμάται να αρρωστήσει μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα!
Φαντάζομαι και από αντανακλαστικά σκίζει!:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr