Μιάς και το είδα ξανά το θέμα, να κάνω ένα update...Η δική μας (όπως και η μακαρίτισα, η προηγούμενη σκυλίτσα μας), το βράδυ έρχεται στο δωμάτιό μαςκαι κοιμάται στο (δικό της) στρωματάκι. Το bullmastiff έχει ανάγκη να είναι κοντά στους ανθρώπους του.
Το crate της υπάρχει στο σαλόνι και εκεί κοιμάται και χουζουρεύει όποτε θέλει (αν δεν έρθει δίπλα στην πολυθρόνα μου να ξαπλώσει, ή όταν δεν παίζει με το γάτο μας), στην υπόλοιπη διάρκεια της ημέρας.
Τα απογεύματα (τώρα την Ανοιξη) της αρέσει πολύ να ξαπλώνει στο μπαλκόνι και να λιάζεται.
Μιάς και το είδα ξανά το θέμα, να κάνω ένα update...
Ο δε Casper, το βράδυ που ξαπλώνουμε, έρχεται κι αυτός για λίγο στο στρωματάκι του στο δωμάτιό μας...
Μετά από λίγο, σηκώνεται και πηγαίνει να ξαπλώσει κοντά στην εξώπορτα...
θα ανοίξω και σχετικό θέμα "Μπουρμπούλ και φύλαξη"...
Κάθε φορά που κάποιος σηκώνεται, τον ακολουθεί κατά πόδα και κοντεύει να σκοντάψει επάνω του στο σκοτάδι...
Και κάθε πρωί που ξυπνάω, τον βλέπω κουλουριασμένο σχεδόν επάνω στη Μόκα, σαν κουτάβι...
Θα βάλω από το σπίτι, γιατί εδώ έχω μόνο τις παλιές (κουταβίσιες)...Βαλε και καμία φωτο να δούμε και αυτόν τον μαύρο και εμείς οι νεόκοποι
Και δεν τον εκσφενδονίζεις όταν σου γρυλίζει;Πλέον κοιμάται στο κρεβάτι μαζί μου. Κολλάει δίπλα στα πόδια μου και πως τα καταφέρνει ο κερατάς και με στριμώχνει στον τοίχο κάθε βράδυ... άμα ξυπνήσω και τον σπρώξω για να τεντωθώ η κακομοίρα, νευριάζει κιολας και μου γρυλίζει...
Στάλθηκε από το GT-I8260 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγώ το ιδιο σκεφτηκα.. να γρυλισει και να παραμενει και στο κρεβάτι? ουτε καν... θα ειχε φύγει από το δωματιο!Και δεν τον εκσφενδονίζεις όταν σου γρυλίζει;
Χαχαχαχ 'σ'ωραία!Τι εννοείτε; να τον διώξω απ'το κρεβάτι; και μετά πως θα κοιμηθώ εγω; του λέω "σκάσε μωρέ μαλάκα" και ξανακοιμόμαστε.
θέλω φώτο με μεγάλο δανό να κοιμάται πάνω σε τραπέζι !!!!μονο στο κρεβατι μου δεν κοιμουνταιιι
μπορει να κοιμουνται σε κεννελ εξω,, εξω ελευθερα....
σε κρειτ ειτε οπουδηποτε θελησουν μεσα στο σπιτι ( πανω στο τραπεζι, στα ποδια μου, στο πατωμα, κ.α.( οταν ειναι σπιτι) εκτος του κρεβατιου μου...
θαπρεπε να βαλετε μια ακομα προταση..
"ολα τα παραπανω..![]()