Σκυλοπάρκο στην περιοχή της Αγ.Παρασκευής!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Σοβαρά μιλάς;Ποιός τα μάζεψε και τα θανάτωσε;
H μόρβα είναι πολύ σοβαρή ασθένεια, μπορεί να θεραπευτεί αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αφήσει νευρολογικά προβλήματα. Πρώτη φορά έχω ακούσε ευθανασία λόγω μόρβας, συνήθως προσπαθούν να σώσουν τα κουτάβια στην περίπτωση αυτή. Εκτός εάν ήταν προχωρημένο στάδιο αν και απο ΄΄οτι μου είχατε πει μια χαρά ήταν...
Ενα κανίς λες με λουράκι; Εμαθα ότι είναι της γειτονιάς και το ταίζουν.

Ο Μάρσαλ καλός χρυσός με το που βλέπει τον ελβις εκστασιάζεται και πηδάει με όλο το βάρος του πάνω του. Μην τον αφήσει και μισό,είπαμε...Άσε που ο Ελβις δεν γουστάρει και κρύβεται για να γλυτώσει .. Μάλλον επειδή είναι καινούριος του προκαλεί το ενδιαφέρον, εγώ δεν ρισκάρω κανένα κάταγμα πάντως. Τώρα ίσως είμαι υπερβολική αλλά το προτιμώ από καμιά δυσάρεστη έκπληξη. :) Αφού για να καταλάβεις η κοπέλα τον έδεσε την τελευταία φορά , είναι φιλικές οι διαθέσεις του πάντως αυτό είναι γεγονός!

Ναι ετσι κανει τον δενει και φευγει ειναι καλη κοπελα κ αυτος πολυ περιεργος !!! Και αμα δεν τον παιζουν καμια φορα γυρναει γυρω του κ του γαυγιζει !!

Οχι αυτο που λες ειναι αλλο !!

Δεν ξερω ηταν μια κυρια κ μου εδωσε το τηλ της φιλοζωικής να παρω να ρωτησω κ καλα εγω γιατι πιο λογο τα θανάτωσαν κ αν εκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις κ τέτοια !!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.821
8.018
Χθες πήγα πάλι και ήταν ένας σκύλος, με χρώματα ροτ αλλά σωματότυπο καμία σχέση , που το συνόδευαν δύο κυρίες και ενώ μια χαρά παίζανε όλα μαζί στο τέλος όρμησε στον ελβις... Άλλα κλάματα και κακό ο κακομοίρης ο ελβις,ήταν και ο cisse παρόν στη φάση...καλά είναι τέλειος ο cisse , μεγάλη μορφή!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Χθες πήγα πάλι και ήταν ένας σκύλος, με χρώματα ροτ αλλά σωματότυπο καμία σχέση , που το συνόδευαν δύο κυρίες και ενώ μια χαρά παίζανε όλα μαζί στο τέλος όρμησε στον ελβις... Άλλα κλάματα και κακό ο κακομοίρης ο ελβις,ήταν και ο cisse παρόν στη φάση...καλά είναι τέλειος ο cisse , μεγάλη μορφή!

Τελικα πηγαινεις οταν δεν ειμαι εγω, λες κ ειμαστε συνεννοημένοι !!! Κατι μου ειπε η μητερα μου αλλα δεν καταλαβα για πιο σκυλο λετε :( !

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ας ανεβασουμε κ καποιες φωτογραφιες απο το χωρο που το συζηταμε !!! Απο i-phone ειναι συγχωρεστε με !!

IMG_1404..jpgIMG_1409..jpgIMG_1408..jpgIMG_1400..jpg

IMG_1403..jpg

Last edited:

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
IMG_1414..jpg
Ο εκτορας !

IMG_1415..jpg
Ο Cisse!

IMG_1419..jpg
O cisse και η Ντονα !

IMG_1420..jpg
Ο cisse και η Ντονα παλι !

IMG_1431..jpg
Ο Cosmo !

Εχω και αλλες αλλα θα τις βαλω αργοτερα απολαυστε αυτες για να εχουμε και σχολια !

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.821
8.018
Αυτός που την έπεσε στον Ελβις εμοιαζε με την Ντόνα αλλά είναι αρσενικό.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ο φίλος Cisse, να ...παρουσιαστεί!:D

Χτες (Πέμπτη, 14/7/11), στις 19:50 περίπου, ήσουν με τον σκύλαρό σου στο παρκάκι αυτό?:cool:

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ο φίλος Cisse, να ...παρουσιαστεί!:D

Χτες (Πέμπτη, 14/7/11), στις 19:50 περίπου, ήσουν με τον σκύλαρό σου στο παρκάκι αυτό?:cool:

Παρουσιαζομαι !!!

Ναι εγω ημουν !!! Γιατι αφου με ειδες δεν μπηκες να με χαιρετησεις κι ολας ???

Δεν σας αρεσει το παρκο μας ??

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εγώ ήμουν, ξέρεις αυτός ο νεαρός...
ο ψηλός...
με το χρυσό Rolex (που λέγαμε)...
και με τον τεράστιο, άγριο, αρσενικό σκύλο (το "τούμπανο")...:cool:

Θα σταματούσα για να σε χαιρετήσω, αλλά δεν έβρισκα που να παρκάρω την κόκκινη ...Ferrari!!!:D:p

Υ.Γ.1. Φοβερός ο σκύλος σου!!!

Υ.Γ.2. Για να σοβαρευτώ λιγάκι, αν μου πεις τι ώρες πηγαίνετε τα βραδάκια, θα σας επισκεφτούμε με το κορίτσι μου...:)

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Μπορεις να ερθεις σήμερα που θα παμε κατα τις 7.40 μεχρι το πολυ τις 9 καθόμαστε !

Εχτές ήμασταν μονο 2 (ο Cisse και η Φλωρα )!!!

Βλέπεις εχει φυγει ο κοσμος διακοπές και εμεις ήμαστε ακόμα εδω :( !

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μπορεις να ερθεις σήμερα που θα παμε κατα τις 7.40 μεχρι το πολυ τις 9 καθόμαστε !

Εχτές ήμασταν μονο 2 (ο Cisse και η Φλωρα )!!!

Βλέπεις εχει φυγει ο κοσμος διακοπές και εμεις ήμαστε ακόμα εδω :( !
Τελειώνω δουλειά κατά τις 20:00 σήμερα...:(
Αν έχω ακόμα αντοχές, μπορεί να έρθω για λίγο...

Υ.Γ. Για νάχει φύγει ο κόσμος διακοπές... λεφτά υπάρχουν!:D

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ελπιζω κι εγω να καταφερω να περασω καποια στιγμη για να σας δω, αν και οσοι ειστε εκει!.
cisse εχουμε κοινους φιλους :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.821
8.018
Johnk θα είμαι και εγώ σήμερα εκεί ελπίζω, άντε έλα να γνωρίσουμε την Μόκα επιτέλους...
Underdog σιγά το πράγμα αντί για βραδυνή βόλτα θα έρθεις εκεί..Ξεκουνηθείτε καλέ!!

Last edited:

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
τελειωνω αργα τη δουλεια και στο πανι που τον παω 8-9.30 εχει μπολικα σκυλακια για να τρεξει και να παιξει.
θα το επιχειρησω σιγουρα και θα σας στειλω pm ετσι για να γνωριζομαστε κιολας

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Εγω ετσι οπως βλεπω τον καιρο σημερα θα προσπαθησω να παω οσο πιο αργα μπορω δλδ 8.00.
Αν και δεν βλεπω να με αφήνει ησυχο το Γαλλακι μου !!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Johnk θα είμαι και εγώ σήμερα εκεί ελπίζω, άντε έλα να γνωρίσουμε την Μόκα επιτέλους...
Η Μόκα ήρθε σήμερα, όλο χαρά να γνωρίσει καινούργιους φίλους...
Η αλήθεια είναι ότι γνώρισε διάφορα "άγνωστα" (μη μέλη) σκυλάκια και τον γλυκύτατο Cisse!!!
Ημασταν εκεί από τις 8 μέχρι τις 8:45...