Kυβελη εχεις σκεφτει τετοια μπολ? Εχω δει σε κτηνιατρεια, σιγουρα θα εχει και σε πετ σοπς.
αυτη τη φωτο δεν την βαζω ολοκληρη γιατι ειναι μεγαλη..
συγνωμη για τις οφ τοπικ φωτογραφιες
Τα έχω δει και σε κατάστημα και σκέφτομαι να του πάρω αλλά παιδιά είναι τραγικό το πρόβλημα του, δεν κάνω πλάκα, δεν πάει το μήνυμα στον εγκέφαλο ότι χόρτασε.Τέλος.είχα κι άλλα λαιμαργα σκυλιά..αυτό δεν υπάρχει. Όταν τρώει η Λούση και δει ότι δεν τον παρακολουθούμε τρέχει και γεμίζει με το στόμα του και τα μαγουλά του που είναι υπερμεγέθη με κροκέτες (τα χρησιμοποιεί ως αποθηκευτικό χώρο..) ώστε μόλις τον πιάσουμε στα πράσα και του πάρουμε το πιάτο να τα αδιάσει με την ησυχία του κάτω και να τα..καταπιεί!
Όποιος ξέρει από την κροκέτα της royal για labrador θα απορήσει πως της καταπίνει και δεν του φράζουν το λαρύγγι!!!
'Όμως σχετικά με την συστροφή έχω την εντύπωση από όλα όσα έχω διαβάσει, ότι ο κίνδυνος είναι αυξημένος όταν ο σκύλος τρέφεται με ξηρά. Δεν είναι επιβεβαιωμένη πληροφορία αυτό που σας λέω, δικό μου συμπέρασμα που όμως μου φαίνεται λογικό, καταπίνει περισσότερο αέρα από ότι αν έτρωγε μαγειρεμένο ή barf και επιπλέον έρχεται και γίνετιαι διπλάσια η ποσότητα μέσα στο στομάχι.