Σκύλος και μακρύ ταξίδι


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Το Μουφ ζαλισμένο και ανόρεκτο απ' το μακρύ ταξίδι και τα βουνά στην καμπίνα:

 
Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Το ιερό ζώον των Τσεροκί

Δηλαδή το Μουφ! Ναι, ξέρω, αρκετοί μου έχουν γράψει κατά καιρούς ότι "θεός το Μουφ", όμως υποθέτω ότι μετααφορικά το λέτε. Δεν έχουν όμως τα πράγματα έτσι και με τους Ινδιάνους. Το οποίο φυσικά είχα τελείως ξεχάσει, δηλαδή ότι ο Αυστραλέζος Ποιμενικός είναι ιερό ζώο για τους Ινδιάνους και τον αποκαλούν "ο σκύλος με τα μάτια του φαντάσματος" ("Ghost-Eye Dog"), που ήταν άλλωστε και το όνομα της φυλής, όπως και το "μικρό μπλε σκυλάκι", πριν καταλήξουν στο ομοίως ανακριβές "Αυστραλέζος Ποιμενικός" αφού ο σκύλος είναι τελείως Αμερικάνος και απλώς κάποτε φύλαγε αυστραλέζικα πρόβατα.

Τα παραπάνω δεν έχω ιδέα αν τα ξέρει το Μουφ, τα εκμεταλλεύεται όμως αγρίως. Διότι κάνει δίαιτα και απεχθάνεται το φαΐ του κτηνιάτρου, έχει δε μεταβληθεί, όπως άλλωστε και με προειδοποίησαν, σε κουραδομηχανή (poop-machine)!!:rolleyes: Εδώ και δυο μέρες παρακαλάει για φαΐ που δεν λαμβάνει και σήμερα περάσαμε από το drive-through McDonalds του καταυλισμού των Τσεροκί. Και τον είδαν οι Τσεροκί. Κι αρχίσανε τα "αχ καλέ, κοιτάξτε ένα ωραίο Μουφάκι!! Έλα εδώ Μουφάκι και πάρε ένα μπισκοτάκι!" Και να έξι μπισκότα που έχει τσιμπήσει από το πρωί το απαίσιο Μουφ από τους Ινδιάνους!!:( Τους είπα για τα χάλια του, πλην όμως φευ! Το ιερόν ζώον είναι ιερόν ζώον και άκουσα και προσωπικές τους Μουφοϊστορίες, π.χ. πώς μιας τύπισσας το αυστραλεζάκι της άφησε χρόνους από καρκίνο, κλπ.

Κατά τ' άλλα ορίστε φωτογραφίες από τα Smokies και από την περιοχή της καμπίνας που είναι 44 στρέμματα και φυσικά το ιερόν ζώον να βοσκάει απ' το κακό του...:rolleyes:

Α, το τοπικό σουπερμάρκετ πουλάει γιαούρτι ΦΑΓΕ!:eek: 
Last edited:


Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Μουυυυυυυφ!!!!!!!!!!Πόσο μου έλειψε!!!Αν και δεν μπαίνω τόσο συχνά για να μαθαίνω νεα σας βλέπω οτι περνάτε καλά και οτι το Μουφο-παρακαλητό για φαι καλα κρατεί!!!χαχαχα!!!Πολύ ωραία τοπιά βρε ΣΑRA και σε οτι αφορά το γιαούρτι....no comment!χαχαχα!!!!
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Καλά, το Μουφ εμφάνισε ανησυχητικά ταλέντα ακροβασίας! Στην καμπίνα το υπνοδωμάτιο είναι στο loft και είναι προσβάσιμο μόνο με στενή σκάλα! Το Μουφ είναι αδύνατο ν' ανέβει, οπότε την πρώτη νύχτα την έβγαλε στο σαλόνι κάτω πολύ στεναχωρημένο και τη δεύτερη επιχείρησε να ανεβεί. Άκουσα θορύβους, πήγα να δω και, ρε σεις, έπαιρνε φόρα από μακρυά, έτρεχε και ανέβαινε τη σκάλα!! Τελικά έφτασε στη μέση της και αποφάσισα να τον βοηθήσω ν' ανεβεί διότι έκλαιγε πολύ. Σπρώξε-σπρώξε ανέβηκε πάνω και την έβγαλε τη νύχτα δίπλα μου. Το πρωί κατέβηκα πρώτη και τον βοήθησα να τον κατεβεί σιγά-σιγά!

Όσο για το γιαούρτι ΦΑΓΕ είναι φοβερά δημοφιλές, άρχισαν να το αντιγράφουν πολλοί αλλά μάταια και έχει τις ποιητικότερες και ωραιότερες διαφημίσεις στην τηλεόραση:

http://www.youtube.com/watch?v=cSo3HbkmiQU

http://www.youtube.com/watch?v=4Mscf2XzTDU&playnext=1&list=PL642EB1958D22AA4E
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Το Μουφ στη γη των Τσεροκί, στο εθνικό πάρκο. Έχει και βίντεο να πηγαίνει για μπάνιο στο ποτάμι, μόνον που τον έχω από το λουρί μην τον πάρει το ρεύμα και μετά τον κυνηγάω!


 
Last edited:


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
ἀφικνοῦνται ἐπὶ τὰ ὄρη τῇ δωδεκάτῃ ἡμέρᾳ. ὄνομα δὲ τοῖς ὄρεσιν ἦν Ἀππαλάχεια. ἐπεὶ δὲ οἱ πρῶτοι ἐγένοντο ἐπὶ τοῦ ὄρους, κραυγὴ πολλὴ ἐγένετο. ἀκούσασα δὲ ἡ Σάρα ᾠήθη ἔμπροσθεν ἄλλους ἐπιτίθεσθαι πολεμίους. εἵποντο γὰρ ὄπισθεν ἐκ τῆς πλημμυρηθείσης χώρας, καὶ αὐτῶν οἱ ἀνεμοστρόβιλοι ἀπέκτεινάν τέ τινας καὶ ἐζώγρησαν ἐνέδραν ποιησάμενοι. ἐπειδὴ δὲ βοὴ πλείων τε ἐγίγνετο καὶ ἐγγύτερον καὶ οἱ ἀεὶ ἐπιόντες ἔθεον δρόμῳ ἐπὶ τοὺς ἀεὶ βοῶντας καὶ πολλῷ μείζων ἐγίγνετο ἡ βοὴ ὅσῳ δὴ πλείους ἐγίγνοντο,-- ἐδόκει δὴ μεῖζόν τι εἶναι τῇ Σάρᾳ, καὶ ἀναβᾶσα ἐπ' αὐτοκινήτου παρεβοήθει. καὶ τάχα δὴ ἀκούει βοώντων:

ΘΑΛΑΤΤΑ ΘΑΛΑΤΤΑ
(᾿Ατλαντικός γαρ)


Υ.Γ. Ξενοφωντούλη μου: συγγνώμη σου ζητώ, συγχώρεσέ με, κι αν έφταιξα πικρά τ' ομολογώ!!:p:D
Πάντως το Μουφ τρελλάθηκε απ' τη χαρά του!! :)
 
Last edited:
Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Το νερό ήταν βραστό διότι εδώ έχει 40 βαθμούς και από υγρασία είναι άστα να πάνε. Το Μουφ φανερά ξαφνιάστηκε που είδε τη θάλασσα, έτρεξε να μπει μέσα κατευθείαν, μετά να πιει νερό και φυσικά προς μεγάλη του έκπληξη ήταν αλμυρό. Οπότε αποφάσισε να βάλει τα μεγάλα μέσα, δηλαδή τη στατιστική!! Ξαναδοκίμασε, τζίφος και μετά άρχισε να δοκιμάζει από διάφορα σημεία, συμπεριλαμβανομένου και του αφρού να δει αν άλλαξε τίποτα και γιατί. Γρήγορα έβγαλε το συμπέρασμα ότι η θάλασσα δεν πίνεται, οπότε έπαιξε με τα κύματα που του αρέσανε περισσότερο από το ρεύμα του ποταμού ή από τις λίμνες και διασκέδασε πολύ που τον περιέλουζε το κύμα πού και πού. Δυστυχώς δεν είχα μαγιώ μαζί μου διότι μόλις είχαμε φτάσει και πήγαμε γραμμή στη θάλασσα (6:30 μμ), οπότε μπήκα μέχρι το γόνατο μέσα και φυσικά βράχηκα αλλά είχε πλάκα. Σήμερα θα βάλω το μαγιώ και θα δούμε τι θα πει το Μουφ που θα κάνουμε μπάνιο μαζί. Για καλό και για κακό τον έπλυνα στο ξενοδοχείο στο ντους. Ως τώρα πάντως ούτε διάρροια βλέπω, ούτε δερματίτιδα.

Μετά το μπάνιο στη θάλασσα, θα φύγουμε να πάμε στα νησιά της Βόρειας Καρολίνας, οπότε θα βάλω φωτογραφίες από το Outer Banks. Θα μείνουμε για βράδυ στη Βιρτζίνια, μετά θα δω την παλαιότερή μου φίλη που μένει πιο πάνω, εν συνεχεία δυο ζευγάρια στην Ουάσιγκτων και την άλλη μέρα πάμε Ροντ Άιλαντ που δεν το έχω δει καθόλου και θα μείνουμε στο Κέηπ Κοντ. Μετά έχει Νιου Χάμσαϊρ, όπου θα μείνουμε στο Σάλεμ, εκεί που καίγανε τις μάγισσες, κατόπιν Βερμόντ και Μέην μέχρι πάνω στο ακρωτήρι που είναι το βορειοανατολικότερο σημείο των ΗΠΑ. Εκεί θα μείνουμε με την οικογένεια ενός συναδέλφου. Θα ξεκινήσουμε να γυρνάμε στο Καλαμποκιστάν την άλλη βδομάδα Τετάρτη και θα κάνουμε μια παράκαμψη για Μίσιγκαν. Κανονικά πρέπει να φτάσουμε σπίτι 2 Ιουνίου. Ακούω ότι στις Μεσοδυτικές Πολιτείες γίνεται χαμός από τις πλημμύρες, οπότε μπορεί να αναβάλω το ταξίδι για Οκλαχόμα για άλλη φορά.

Α ναι, συνέχισα να βάζω New Age music στο αυτοκίνητο και το Μουφ κάθισε ήσυχο 7 ώρες στη σειρά χωρίς να βγάλει άχνα!

Υ.Γ. Τα αρχαία ήτανε σφαγή της Καθόδου των Μυρίων του Ξενοφώντα, στο σημείο που οι Έλληνες αντικρύζουν τη θάλασσα. :)
 
Last edited:


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Το Μουφ σήμερα στα νησιά Outer Banks της Βόρειας Καρολίνας και συγκεκριμένα στο Kittie Hawk όπου οι αδελφοί Wright πέταξαν το πρώτο αεροπλάνο:

Το Μουφ δεν είχε ξαναπάει σε νησί στη ζωή του και του έκαναν τρομερή εντύπωση οι τεράστιες γέφυρες που περάσαμε και ο φάρος και όλα τα λημέρια των πειρατών. Δεν σταμάτησα να κατεβούμε στο πρώτο νησί, δηλαδή το Alligator Island για ευνόητους λόγους διότι τους αλιγάτορες τους "συναναστράφηκα" όταν ζούσα στη Νέα Ορλεάνη και κυκλοφορούσαν κυριολεκτικά στο δρόμο (ΔΕΝ κάνω πλάκα και ΔΕΝ είναι αστείο) και γνωρίζω ότι τους αρέσει να επιτίθενται σε Μούφια και ανθρώπους. Είχε πολλή ζέστη γενικά και αρκετό κύμα και το Μουφ καπελώθηκε κανα-δυο φορές, πράγμα που δεν του άρεσε καθόλου, οπότε στρώθηκε στο αυτοκίνητο ψόφιο απ' την κούραση και ροχάλιζε κατά το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου προς Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια όπου θα περάσουμε τη νύχτα πριν ξεκινήσουμε αύριο για Βοστώνη της Μασσαχουσέτης. Θα μείνουμε όπως το είχαμε κανονίσει εκτός Βοστώνης διότι δεν την αντέχω γενικώς ως πόλη και μεθαύριο θα πάμε βόλτα στο Κέηπ Κοντ και στο Ροντ Άιλαντ πριν προχωρήσουμε για Σάλεμ, Νιου Χάμσαϊρ, εκείνο με τις μάγισσες.

Εννοείται ότι το Μουφ εξακολουθεί να κοιμάται στο ξενοδοχείο και έκανε μάλιστα κατάλειψη στο δεύτερο κρεβάτι για να έχει χώρο να τεντωθεί καλύτερα!!

 
Last edited:
Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
39
Ξάνθη
www.sissysphotography.blogspot.com
Καλημερααααααααα!!! το διαβασα ολο το θεμα!!!

Λοιπον μια αγκαλια τεραστεια στο μουφακι απο μενα!!! Να σαι καλα παντα και να κανεις τετοια ταξιδια... και να περνατε ομροφα!!! εχω κατα ζηλεψει!!!

επισης εχω γελασει τοσο πολυ μονη μου! τα γραφεις και τοσο ωραια!!!!

ΚΑλη συνεχεια!
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Mystic Connecticut, Newport, Rhode Island & Cape Cod, Massachusetts σήμερα! Εν τέλει καταλύσαμε στο Salem, New Hampshire. Δυστυχώς μου τελείωσε η μπαταρία της φωτογραφικής μηχανής και πρέπει να ψάξω το γεμιστήρι που είναι κάπου στο πορτ-μπαγκαζ, το οποίο είναι τίγκα γεμάτο! Το Μυστίκ είναι ένα ψαράδικο αμερικανικό χωριό-φάντασμα του 18ου-19ου αιώνα, που μοιάζει λίγο με το χωριό απο το "Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι" για όποιον το έχει δει ποτέ, μόνο που είναι παραθαλάσσιο. Το διατηρούνε στην τρίχα και είναι μουσείο. Το λιμανάκι και η μαρίνα χρησιμοποιούνται για παλιά ιστιοφόρα του μουσείου, αλλά και για γιωτ διαφόρων που πάνε διακοπές και για ψαράδικες βαρκούλες. Το Μουφ αποφάσισε να πιει νερό από το μέρος στην πλατεία του χωριού που είχαν για να ποτίζουν τα άλογα και μετά δεν ξέρω τι το έπιασε και μπήκε και ολόκληρο μέσα για μπάνιο!! Μετά παρεξηγήθηκε διότι πρώτον το έβγαλα όξω και δεύτερον δεν το άφησα να κάνει βουτιά στη θάλασσα του λιμανιού που ΔΕΝ είχε αμμουδιά αλλά ήτανε κανονική προβλήτα!!To Newport, Rhode Island είναι το μέρος όπου παραθέριζαν το 19ο και πρώιμο 20ο αιώνα οι βαθύπλουτοι Αμερικάνοι, όπου είχαν κτίσει ανάκτορα και πύργους! Σήμερα όλα αυτά είναι μουσεία.


Τέλος, το Cape Cod (θυμάστε την ταινία?) είναι νησί της Μασαχουσέτης και επίσης τόπος διακοπών πλουσίων, κυρίως όσων ασχολούνται με ιστιοπλοΐα και έτσι.


 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Ευχαριστούμε πολύ. :) Για την ώρα πήγαμε στο Hampton Beach του New Hampshire. Το δημοτικό συμβούλιο όμως αποφάσισε να απαγορέψει τους σκύλους στη δημόσια παραλία, οπότε έκανα απλώς βόλτα το Μουφ στην προκυμαία και εν συνεχεία σηκώθηκα και έφυγα να πάω στο μουσείο και ιερό του σκύλου στο Βερμόντ ώστε να τους ακουμπήσω τα τουριστικά μου δολλάρια εκεί. Θα γράψω και στο δημοτικό συμβούλιο να τους ενημερώσω πού ακριβώς αποφάσισα να πληρώσω για να ξέρουν. :)

 


Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Απορία: που το αφήνεις το Μουφ όταν μπαίνεις στα μουσεία?
Κάθεται στο αυτοκίνητο τόση ώρα?
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Δεν μπαίνω στα μουσεία διότι τα βαριέμαι. Το μουσείο του Mystic είναι υπαίθριο, άρα οι σκύλοι επιτρέπονται. Και φυσικά το μουσείο του σκύλου είναι η φάρμα ενός καλλιτέχνη που το άφησε στο κράτος ακριβώς για να έρχεται ο κόσμος με τους σκύλους τους. :) Στις άλλες αμμουδιές μέχρι τώρα επιτρέπανε το Μουφ εφόσον το είχα με το λουρί. Στο Μέην θα δούμε κυρίως τοπία και φάρους, άρα και πάλι οι σκύλοι επιτρέπονται.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.164
Μηνύματα
896.541
Μέλη
19.966
Νεότερο μέλος
Vasilis35